FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Culisele luptei pentru supremație în Liga 1 » Hagi e în pole position, Dinamo are cel mai bun program

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 00:00

Radiografia ultimelor 4 etape din sezonul regulat o plasează pe Viitorul în rol de mare favorită pentru a intra lider în play-off.

Cine va începe play-off-ul de pe primul loc? E o întrebare-ecuaţie care conţine un răspuns grilă: Viitorul, Steaua sau Craiova.

Cele 3 echipe s-au desprins, fiecare mai are de jucat 4 etape din sezonul regulat, iar GSP face azi o analiză pentru fiecare în parte. Câte două meciuri pe teren propriu, alte două în deplasare.

Cine are cel mai greu program, de ce e important primul loc în sezonul regulat și ce avantaje are Hagi puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
thedronius
thedronius  •  07 Februarie 2017, 10:23
Postat de observator_federal pe 07 Februarie 2017, 09:52

Da, dar apoi, in Play-Off, Viitorul are doua meciuri cu FCSB...

Iar daca are noroc, Viitorul mai prinde in play off doua si cu Dinamo si recupereaza punctele pierdute cu Steaua... :)))

observator_federal
observator_federal  •  07 Februarie 2017, 09:52
Postat de becalidinamovit pe 07 Februarie 2017, 00:02

viitoru sau craiova ..dar viitoru are sansee cele mai mari ,are cel mai usor program in ultimele 4 etape

Da, dar apoi, in Play-Off, Viitorul are doua meciuri cu FCSB...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Februarie 2017, 09:24

@ "Eu o reprezint pe-aia care a mers la scoala" - maxim ai spus :)) de mers ai mers. ca nu s-a lipit nimic de tine asta e alta poveste :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează