FOTBAL  »  Superliga  »  GENERALII VOR STEAUA!

Culisele războiului dintre generali şi Gigi Becali: Ilie Năstase e în umbră?

Articol de , - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Acţiunea generalilor ar fi susţinută de nume grele de foşti sportivi, primul fiind al celui mare mare tenismen român. Ce se ascunde în spatele demersului ofiţerilor de rang înalt din Armată? Sursele gsp au dezvăluit două variante, care nu se exlud una pe cealaltă.

1. Răzbunare ofiţerilor excluşi
Excluşi de la conducerea echipei de fotbal după ce Gigi Becali a devenit acţionar majoritar în Ghencea, ofiţerii superiori din MApN nu s-au împăcat cu ideea şi l-au şicanat mai mereu pe noul patron. Acum, cînd Becali şi-a pierdut din influenţa politică şi dă semne de slăbiciune şi în ceea ce priveşte situaţia financiară, ei vor să-i aplice o lovitură decisivă, luîndu-i înapoi numele şi palmaresul.

2. Susţinuţi de glorii anti-Gigi
A doua variantă este, de fapt, reprezentată de o parte a opoziţiei pe care Becali a avut-o şi atunci cînd s-a pus problema să devină patron. Ilie Năstase, cel care a fost vicepreşedinte în Consiliul de Administraţie pe vremea lui Viorel Păunescu, s-a opus la vremea respectivă ca echipa să încapă pe mîinile lui Becali, la fel cum au făcut şi majoritatea gloriilor steliste, în frunte cu Hagi şi Iordănescu. Acum, tridentul Năstase - Hagi - Iordănescu ar fi susţinut şi de alţi "grei", gen Ion Ţiriac şi Gică Popescu.

Ce zicea Hagi acum 5 ani: "Vor să facă afacerea vieţii!"
Înainte ca Becali să preia controlul clubului, Hagi a făcut declaraţii violente împotriva tripletei Păunescu - Gigi Becali - Piţurcă: "Obiectivul acestor persoane este să facă afacerea vieţii lor, nu să construiască un club bine organizat. Conducerea a pus monopol pe club". Replica lui Gigi: "Hagi şi-a dezvelit caracterul murdar. E un papagal, un tîmpit, un dobitoc cu mintea îngustă. E un analfabet, o zdreanţă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
 •  09 Decembrie 2008, 09:53

Poate nu realizezi,HAgi a fost un foarte bun jucator si ATAT!ca antrenor este o petarda,asta e realitatea!a fost dat afara de la Poli,Galata-echipa care il venera!insa,in momentul in care a deschis gura a iesit la iveala caracterul INFECT care il are,a coborat de pe soclul de IDOL si a devenit un oarecare datorita caracterului care il tradeaza!

 •  08 Decembrie 2008, 21:42

cum iti permiti cioban nesimtit sa vb in halul asta de hagi. tu sa de descalti, sa te speli pe dinti, sa-ti stergi mucii de la nas, sa-ti scoti mainile din fund si din urechi si apoi sa incerci sa vb despre HAGI, si asta daor in cazul in care ti se va acorda atentie, ca prea multa ai capatat de pe urma acestei ECHIPE si a GLORIILOR ei, pungasule

 •  08 Decembrie 2008, 21:03

este nevoie de profesionisti la Steaua noastra de la jucatori pana la conducere club, insa ce e corect e corect, daca Becali a investit bani in Steaua sa fie despagubit in cazul in care vanzarea clublui catre Paunescu a fost ilegala. Paunescu si cei care i-au vandut lui paunescu clubul sa plateasca la zi si pe Becali, si daunele provocate echipei si mai ales sa ne despagubeasca si pe noi suporterii!!!!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează