FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSMS IAȘI 3-1

Cum a ajuns Dan Nistor căpitan la Dinamo » Bonus pentru că i-a pus la punct

Nistor a fost în premieră căpitan la Dinamo
Nistor a fost în premieră căpitan la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 00:00

Dan Nistor a fost căpitan aseară ca o premiere pentru că mijlocaşul şi-a criticat aspru colegii după înfrângerea cu ASA Tg. Mureş, asta deşi a venit la Dinamo de doar trei săptămâni.

Rămaşi fără căpitan după plecarea lui Miha Mevlja în Rusia, dinamoviştii au avut o surpriză aseară când au văzut că noul lider este Dan Nistor, jucător care a bifat o singură partidă pentru Dinamo!

Jucătorii se aşteptau ca unul dintre Steliano Filip şi Dorin Rotariu să fie noul căpitan al "haitei", având în vedere că sunt cei mai vechi titulari din lotul alb-roşu. Chiar Andone a declarat înainte de înfrângerea cu ASA Tg. Mureş: "Palici, Filip şi Rotariu sunt noii căpitani. La meciul cu Târgu-Mureş va fi Palici".

I-a pus echipa în cap

Fostul jucător de la Pandurii a arătat că va avea un cuvânt greu de spus în vestiar imediat după înfrângerea de la Tg. Mureş, 1-2. El şi-a distrus colegii atunci: "Trebuie să jucăm pentru echipă în primul rând, nu fiecare pentru el! Aici trebuie să fie un grup unit! Dinamo e Dinamo, nu se poate ca la această echipă să joace fiecare pentru el. Dacă vii la ASA, echipă cu minus de puncte şi te bate, ce să mai spui? Trebuie să punem capul în pământ, să nu mai avem figuri, că suntem unde suntem".

Conform surselor Gazetei, numirea inopinată a lui Nistor în postura de lider din teren i-a adus antipatia colegilor, aceştia nefiind de acord ca un fotbalist venit la echipă de mai puţin de o lună să îi conducă.

"Eu stabilesc căpitanul, nu sunt adeptul votului. Nici Mircea Lucescu nu făcea voturi, stabilea singur căpitanul"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
aldo_m
aldo_m  •  18 Septembrie 2016, 12:42

nistor merita sa fie capitan pai filip poate lua rosu iar pe roti nu-l pot uita ca e impresariat de o femeie care i-a bagat starmbe a se gandi la pozele postatae de impreara ce bine i-au facut acele poze acelui copil ca femeia stia ce face dar el nu stie

ando89
ando89  •  18 Septembrie 2016, 11:20

Dacă-i așa, atunci este cea mai inspirata alegere. Nu poți pune căpitan oameni fără personalitate.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 Septembrie 2016, 10:41

Bravo lui Nistor. A demonstrat ca are *** ! Ce sa faca infantilul de Filip ? Cat il priveste pe Rotariu, daca tipi la el incepe sa planga. Sa fii capitan, sa fii lider........te nasti, nu te formezi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează