FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Cum a arătat FCU Craiova în primul meci al anului » Napoli: „Am tras câteva concluzii”

FCU Craiova a câștigat, scor 3-0, amicalul cu CSC Șelimăr (L2), disputat în această după-amiază, la baza proprie de cantonament. Golurile nou-promovatei au fost marcate de Compagno (21), Raicea (75) și Sidibe (88). +11   FOTO
FCU Craiova a câștigat, scor 3-0, amicalul cu CSC Șelimăr (L2), disputat în această după-amiază, la baza proprie de cantonament. Golurile nou-promovatei au fost marcate de Compagno (21), Raicea (75) și Sidibe (88).

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 17:04 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 22:43

FCU Craiova a câștigat, scor 3-0, amicalul cu CSC Șelimbăr (L2), disputat în această după-amiază, la baza proprie de cantonament. Golurile nou-promovatei au fost marcate de Compagno (21), Raicea (75) și Sidibe (88).

Noul antrenor a început partida fără golgeterul echipei Claudiu Bălan (patru reușite), preferându-l titular în atac pe italianul Campagno. Nici Enache, singura achiziție din această iarnă, nu a fost inclus în echipa de start.

Ladislau Boloni e la București! » Ce urmează în negocierile cu FRF
SELECȚIONER
Ladislau Boloni e la București! » Ce urmează în negocierile cu FRF

FCU Craiova, victorioasă în primul meci al anului

„A fost un joc-școală foarte bun pentru noi. Am folosit 25 de jucători. În prima repriză am avut posesie bună, dar jocul nostru a fost puțin lent. Vreau să jucăm mai rapid. Trebuie să mai lucrăm la acest capitol. În concluzie, sunt mulțumit, ținând cont că a fost primul meci amical din acest an”, a declarat Nicolo Napoli pentru GSP.ro.

„Pentru mine, toți jucătorii sunt importanți, nu există titulari și rezerve. Azi am început cu Compagno, iar Bălan a jucat 30 de minute. Cine joacă și se antrenează bine acela va juca. Enache a intrat și el 30 de minute, dar deocamdată nu poate fi legitimat până când conducerea clubului va rezolva deblocarea transferurilor”, a explicat tehnicianul italian, care nu l-a putut folosi însă pe Juan Bauza, cu probleme medicale.

Nou-promovata situată pe locul 14 în Liga 1, cu doar 19 puncte obținute în 21 de runde, nu mai are programat niciun amical până la primul meci oficial al anului, cu Farul, pe 24 ianuarie, la Ovidiu.

Nicolo Napoli a contramandat testul cu CS Mioveni, care fusese programat pe 10 ianuarie, până să fie el chemat în Bănie. „Cum să jucăm cu Mioveni, când noi ne luptăm cu ei la retrogradare?”, a justificat Napoli anularea amicalului cu argeșenii, locul 12, cu 21 de puncte, la două lungimi deasupra oltenilor.

+7 FOTO

Antrenorul Nicolo Napoli a început partida cu următoarea formulă: Popa - Negru, Kovacici, Diallo (cpt.), Huyghebaert - Vl. Achim, Dr. Albu - Asamoah, Baeten, Van Durmen - Compagno.

În repriza secundă au jucat: Cobrea-Enache, Paramatti, Zanfir, Bușu- Ondan, Marquet, Sidibe- Raicea, Bălan, Blidar 

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

Gabi Enache, după debutul la FCU Craiova: „Am ales foarte bine”

Mă simt foarte bine după debut, am găsit o echipă profesionistă, condiții foarte bune. Am făcut o alegere foarte bună să vin aici. 

Sper să începem cu dreptul, jucăm cu Farul și sperăm să câștigăm. Am avut două săptămâni în care ne-am pregătit foarte bine. 

Joc la fel de bine și fundaș, și mijlocaș dreapta

Gabi Enache, jucător FCU Craiova

„Să mori tu?!” » Scandal pe Facebook! L-au lăsat nervii pe președintele lui FCU Craiova

Nicolo Napoli, mesaj pe cale oficială după revenirea la FCU Craiova: „Asta trebuie să facă suporterii”

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (4)
teodor53
teodor53  •  19 Ianuarie 2022, 09:45
Postat de risc_mix pe 14 Ianuarie 2022, 18:50

Din ca tara e CSC Selimar, maestre?

Mai bine exersati drumul spre Mogosoaia ! :))))))))

1altu
1altu  •  15 Ianuarie 2022, 22:47
Postat de risc_mix pe 14 Ianuarie 2022, 18:50

Din ca tara e CSC Selimar, maestre?

Undeva prin Albania, pe lângă Laci :))))))))))))

wrx.
wrx.  •  14 Ianuarie 2022, 18:53
Postat de risc_mix pe 14 Ianuarie 2022, 18:50

Din ca tara e CSC Selimar, maestre?

:)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează