FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Cum a decurs cea mai dură lecţie primită de Cristi Tănase de la un antrenor: "I-am explicat cu urechea în mînă pînă s-a înroşit!"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 12:18

Într-un interviu pentru Gazetă, Sorin Cîrţu a povestit cum l-a învăţat pe Cristi Tănase să nu mai repete o greşeală pe care a făcut-o într-un meci pe cînd juca la FC Argeş:"Cu Naţionalul, 2-2, aveam un corner, rămăsese pe respingere, ultimul minut. A oprit mingea, a încercat să dribleze. La final, după ce-am pierdut, pentru că ăia au zis mersi şi-au marcat, l-am luat de ureche: “Mă, toată viaţa ta să ţii minte! Cînd eşti pe respingere, n-ai voie să driblezi, nu riscă nimeni. Ori tragi la poartă, ori dai afară!"

I-am explicat de 5-6 ori, cu urechea în mînă, pînă s-a înroşit. Ca să priceapă! După vreo şase ani, cînd ne-am revăzut la Steaua, l-am întrebat: “Tase, care e treaba?”. “Cînd sînt pe respingere, nu driblez!”, mi-a răspuns. Îi rămăsese în cap urecheala".

Citeşte interviul de 4 pagini cu Sorin Cîrţu în ediţia tipărită a Gazetei, disponibilă la chioşcuri, dar şi în ediţia digitală, în care dezvăluie cum lucra cu Gigi Becali la Steaua şi ce ofertă-bombă a refuzat de la Vaslui.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Aprilie 2014, 21:10

Apucatul de Sorinaccio l-a tras de ureche pana i-a fracturat neuronul bietului baiat!:))))))

vasilescugeo
vasilescugeo  •  14 Aprilie 2014, 18:51
Postat de hokerey pe 14 Aprilie 2014, 18:34

Ce alte metode de educare sa fi avut Sorinacio.? cafteala, urecheala, suturi

Pai cu majoritatea sportivilor romani doar asa merge daca vrei sa invete ceva...altfel ei doar l-au vazut pe messi si ronaldo si stiu mai bine decat antrenorul ce au de facut.

hokerey
hokerey  •  14 Aprilie 2014, 18:34

Ce alte metode de educare sa fi avut Sorinacio.? cafteala, urecheala, suturi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează