FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a fost convins Dorin Rotariu să rupă contractul făcut cu noul impresar

Roti nu a impresionat în cele trei meciuri oficiale din 2014
Roti nu a impresionat în cele trei meciuri oficiale din 2014

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 00:15

Rotariu a fost convins să rupă înţelegerea cu agentul preferat al lui Reghe după ce i s-a promis un salariu lunar de 2,5 ori mai mare decît în prezent.

Dorin Rotariu va fi recompensat de către "cîini" pentru că a fost de acord cu ruperea contractului de reprezentare cu agentul preferat al stelistului Laurenţiu Reghecampf. Mai exact, conform noului acord pe care-l va semna curînd, puştiul de 18 ani va avea un salariu lunar de 5.000 de euro, în loc de 2.000 de euro, cît obţine în prezent.

Totodată, bonusurile vor fi dublate faţă de cît are acum pentru fiecare gol marcat şi pentru un trofeu cîştigat. Mai mult, fotbalistului monitorizat de Man. United şi de Celtic i se va oferi şi un apartament în Bucureşti, unde va putea sta cu părinţii. Iar locuinţa, într-un complex rezidenţial al cărui deţinător este chiar Negoiţă, va putea intra în proprietatea lui Dorin la un preţ preferenţial.

"Dorin a fost afectat de tevatura creată în ultimele zile. E un fotbalist important pentru noi, din vară va semna pentru încă 3 ani cu Dinamo. El trebuie să joace fotbal" (Ionel Dănciulescu, director general Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Un arab lîngă Negoiţă?
Ionuţ Negoiţă va negocia săptămîna viitoare cu un investitor din lumea arabă cedarea unui pachet de acţiuni la gruparea din Ştefan cel Mare. Negoiţă deţine 94% din acţiuni la Dinamo, iar respectivul businessman e un apropiat al şeicului Mansour bin Zayef, patronul celor de la Manchester City. Negoiţă ar vrea în jur de 15 milioane de euro în schimbul cedării pachetului majoritar. "Nu ştiu dacă vor fi negocieri sau e doar un simplu interes, pot spune doar că respectivul om de afaceri este potent financiar", a spus Negoiţă.

Inbox
- Bilinski va fi titularizat în meciul din Ardeal, cu U Cluj, din cauză că Ţucudean este suspendat, pentru cumul de cartonaşe. George a marcat un gol, a dat o pasă decisivă şi a scos un penalty în meciurile oficiale din 2014.
- Danciu-gol: "Sper să eliminăm Steaua în semifinalele Cupei, dar pînă atunci trebuie să scoatem maximum din confruntarea cu U Cluj, care parcurge o perioadă frumoasă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
petrutos
petrutos  •  12 Martie 2014, 21:42

Daca Prodanca nu ii jupoaie pe securisti pentru acest contract e o proasta. Poate ii invata si pe ei ca jucatorii nu sunt sclavi, iar un contract e pur si simplu un contract liber, intre persoane libere. Securistii pur si simplu isi bat joc de bietul copil speriat1

robert1205
robert1205  •  12 Martie 2014, 20:53

merita Rotariu aceasta majorare, e serios si atasat de Dinamo.

razvy_constantini
razvy_constantini  •  12 Martie 2014, 14:24

Dorin e un un jucator foarte talentat si un simbol al noilor concepte de la Dinamo. Putine echipe mai promoveaza tineri la echipa mare precum o facem noi. Prea putini joaca in meciuri importante precum o fac Dorin sau Vali Lazar, asta e tragedia fotbalului romanesc. Sunt mandru ca imi curge prin vene sange alb-rosu! Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close