FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a fost dejucată lovitura pregătită de Becali: "Am avut și eu o contribuție"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 17:52

Gicu Grozav (28 de ani) a primit din partea lui Gigi Becali un salariu de 25.000 de euro lunar, dar n-a acceptat oferta de la FCSB și a mers la Dinamo la un salariu de doar 10.000 de euro. Cornel Țălnar, unchiul lui Grozav, a dezvăluit cum s-a implicat în a-l convinge pe Gicu să semneze cu echipa alb-roșie.

"Vă daţi seama că am avut şi eu o contribuţie în transferul său. I-am şi spus: «Băi băiatule, în ţară, uită să joci la altă echipă, doar la Dinamo. Bine, şi el e «câine», prin faptul că unchiul lui, adică eu...l-am crescut sub dominaţia dinamovistă, a «câinilor roşii»".

El e un băiat extraordinar şi mă bucur din suflet că a ajuns la Dinamo, că a reintrat în circuit. A avut câteva oferte foarte bune din străinătate. Din Asia, Grecia, Rusia, de la echipa lui Bicfalvi, dar cea mai bună era de la Zurich, dar cineva îl tot păcălea, zicea că-l duce pe nu ştiu unde, şi atunci i-am spus să joace în ţară.

«Uite, Gicane, că nu te-ai mai dus nicăieri! Hai, dă-i drumul la treabă», i-am spus, şi atunci a ales să joace acasă. Am vorbit şi cu Cosmin Contra şi a zis şi el că Gicu trebuie să joace, să reintre în circuit, şi apoi poate să ajungă şi la naţională. Chiar e nevoie de el, că de multe ori a decis partidele de unul singur", a spus Țălnar, pentru Prosport.

"Nu o să pot să merg acolo (nr.: la FCSB) pentru că nu aș dormi liniștit. În țară pot să joc doar la 3 echipe, atât (n.r. - Dinamo, U Cluj și Petrolul)” Gicu Grozav, atacant Dinamo

Citește și: Claudiu Niculescu a lăsat 6 jucători acasă pentru deplasarea de la Botoșani » Cine e singurul indisponibil + ce se întâmplă cu Grozav

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
alexpescaru
alexpescaru  •  07 Octombrie 2018, 22:01
Postat de mariuss72 pe 07 Octombrie 2018, 18:39

gsp: gazeta sefului din pipera

Mai repede Gazeta Scârbei din Pipera...

1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Octombrie 2018, 21:39

Nu stiu cat o sa poata ajuta Grozavu la echipa de 2 lei a lui Negoita,dar macar ma bucur ca i-a dat peste nas oierului care crede ca totul este de vanzare!

mariusnesu78
mariusnesu78  •  07 Octombrie 2018, 20:49

O sa vedem ce produce Gicu ...daca a ales playoff-ul...bafta lui

Vezi toate comentariile (9)
Comentează