FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 0-1

Cum a fost recuperat Sînmărtean pentru meciul cu Dinamo » Porumboiu, consilier marital!

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 22:46

Lucian Sînmărtean a ajuns în depresie după ce un tabloid a scris că ar avea o amantă. Porumboiu a făcut şedinţe cu el şi cu soţia lui înaintea meciului cu Dinamo, ca să-şi convingă fotbalistul că poate fi pe teren


Cel mai tehnic jucător din echipă e şi sursa celor mai mari probleme pentru Adrian Porumboiu. Lucian Sînmărtean a intrat în depresie după ce Cancan a scris că el ar avea o amantă în Bistriţa şi că relaţia extraconjugală ar dura de ani buni. Etapa trecută, la 0-1 cu Braşov, Lucian a intrat ca titular, dar a cerut chiar el să fie înlocuit în timpul meciului, simţind că nu se mai poate concentra la partidă.
Aceeaşi senzaţie a avut-o şi după acel meci, iar Porumboiu a intrat în alertă de teamă că vedeta lui ar putea să lipsească tocmai împotriva lui Dinamo. Patronul s-a ocupat personal să-l "trateze" pe Sînmărtean, cu discuţii pe care le-a avut şi cu fotbalistul, şi cu soţia lui. A încercat să-l liniştească şi să-l convingă să nu-şi lase cariera afectată de problemele personale. Mijlocaşul a decis pînă la urmă că e pregătit să facă parte din lot şi a fost titular aseară.

Sînmărtean a mai traversat recent momente în care problemele din familie i-au influenţat cariera. La începutul anului, soţia sa, Maria, a descoperit că e suspectă de cancer la sîn. Analizele au infirmat temerile, dar Lucian a refuzat convocarea la echipa naţională pentru un turneu în Antalya ca să rămînă alături de nevastă.

Dependenţi de el
Insistenţa cu care Porumboiu a tras de Sînmărtean e justificată, după cifrele pe care le-a înregistrat mijlocaşul de-a lungul acestui sezon. Înaintea meciului cu Dinamo, Lucian avea 14 pase decisive! Deci aproape o treime dintre golurile moldovenilor fuseseră create de "assist"-uri ale lui Sînmărtean! Play-makerul de 32 de ani mai avea şi două goluri, ambele date în campionat.

Răzvan refăcea cuplul Zicu-Mihaela
Sînmărtean nu e primul supertalent care suferă din pricina problemelor personale. Răzvan Lucescu l-a adus pe Ianis Zicu la Rapid şi l-a folosit insistent pe machedon, unul dintre fotbaliştii lui favoriţi. Răzvan s-a implicat şi atunci cînd Ianis se afla în conflict cu Mihaela Tudor, fosta lui soţie. Pînă unde a mers Lucescu? A ieşit cu amîndoi la masă ca să-i convingă să se împace.

Ar avea amantă de trei ani
Potrivit Cancan, Sînmărtean ar avea o relaţie în afara căsătoriei de trei ani. Sonia Steluţa Moldovan e numele femeii despre care ziarul a scris că ar fi amanta fotbalistului de la Vaslui. Are 21 de ani, e născută în Bistriţa şi a fost declarată Miss Transilvania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tzii
tzii  •  26 Martie 2012, 12:41

e mana cfr ului aici :)

charger
charger  •  26 Martie 2012, 12:32
Postat de viiktor pe 26 Martie 2012, 11:42

Articol CAN-CAN, comentariu CAN-CAN. Pfft

corect, articol can-can, insa comentariul.........adevarat (prietenii stiu de ce)

reddogsv
reddogsv  •  26 Martie 2012, 12:07

Vai saraca nevasta-sa ce o fi in sufletul ei cand aude asa ceva! S-a vazut ca aseara a fost cam nervos, probabil a fost ceva! A facut vreo 4 falturi la rand si nu a luat nici macar galben! A mai fost un penalty la Milanov....dar asta e alta discutie! Porumboiu a ,,consiliat'' bine! Numai Dinamo fura , restul sunt ,,virgine''!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează