FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-2

VIDEO CU GOLUL În sfârșit, Omrani! Francezul a marcat primul gol pentru FCSB + prima reușită după UN AN de așteptare

Billel Omrani și golul înscris în fața Chindiei / foto: Cristi Preda +27   FOTO
Billel Omrani și golul înscris în fața Chindiei / foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 22:39 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 23:02

Billel Omrani (29 de ani) a înscris primul său gol în tricoul celor de la FCSB, la trei luni de când a fost prezentat oficial de vicecampioană. Trimis pe teren în minutul 66 al partidei cu Chindia (2-0), în locul lui Cordea, atacantul și-a trecut numele pe tabelă șapte minute mai târziu.

Iar execuția lui Omrani a fost una de atacant veritabil. Din pasa lui Octavian Popescu, Billel a șutat cu stângul la colțul lung, din interiorul careului, după o pivotare perfectă.

Omrani nu mai înscrisese în Superligă din 4 decembrie 2021, când marca în tricoul CFR-ului tot în fața Chindiei, în victoria la limită obținută de „feroviari”, scor 1-0.

Billel Omrani: „E primul gol marcat de mine la FCSB, sper să dau cât mai multe”

E primul gol marcat de mine la FCSB, sper să dau mai multe. Cel mai important lucru a fost victoria, pe un teren foarte greu. Trebuie să ne adaptăm pe un astfel de teren. Este o atmosferă bună la echipă, trebuie să câștigăm fiecare meci până la final.

Cu CFR va fi un duel foarte greu E un meci special pentru mine, am fost acolo mulți ani. Trebuie să ne dăm viața pe teren și să câștigăm. E un meci foarte important pentru noi. E prea devreme să vorbim de titlu. Trebuie să câștigăm cu CFR și să ne gândim la titlu după.

Sper să joc. E greu să revii după 4 luni și să joci imediat. Nu am făcut pregătirea, însă acum mă simt mai bine, mă adaptez mai bine la echipă. E altă atmosferă, alt joc. Nu cred că sunt 100%. Probabil după cantonament voi fi 100%.

- Billel Omrani, atacant FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO+VIDEO Chindia Târgoviște - FCSB 0-2. Ploaie și belșug » Roș-albaștrii câștigă în „mocirla” de la Ploiești și urcă pe podium! Cronica

FOTO Scene penibile cu antrenorul FCSB: cum a apărut Pintilii în timpul meciului cu Chindia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
johny2003
johny2003  •  12 Decembrie 2022, 20:49

Daca da gol cu kefere, cici e fericit! )))))

Alex1965
Alex1965  •  12 Decembrie 2022, 09:35

Daca marcheaza un gol pe an este bine la cat a platit atotstiutorul Becali pentru el.Dupa ce la aruncat CFR si nu la vrut absolut nimeni nici macar in tara lui unde putea sa ajunga decat la FCSB.Alta teapa alaturi de vedeta Miculescu.Este plin la FCSB de vedete cu nume celebre care freaca banca si pentru care s-au platit bani multi.Sa nu il uitam pe Mbappe de Romania sau pe celebrul Messi al portarilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează