FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Cum a justificat Copos destituirea lui Sabău: “Bloggeri, pentru voi l-am demis” :)

Copos l-a schimbat pe Sabău cu Marian Rada.
Copos l-a schimbat pe Sabău cu Marian Rada.

Articol de , - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 21:30

George Copos a anunţat ieri pe blogul personal că a cedat la insistenţele suporterilor care îl rugau pe pagina personală de internet să-l demită pe Sabău.

George Copos încearcă să dea vina pentru schimbarea lui Sabău pe suporteri. Acesta le-a scris ieri fanilor pe blogul personal, transmiţîndu-le într-un editorial cu titlul "Fie voia voastră" că la insistenţele acestora a decis schimbarea antrenorului principal. "În urma jocului de vineri, conducerea clubului a hotărît despărţirea de domnul Sabău. Am dat curs solicitărilor voastre insistente şi am acceptat înlocuirea antrenorului principal şi a staff-ului său", spune Copos.

Apoi acesta a dezvăluit şi ruptura din vestiar dintre jucători şi staff-ul tehnic. "Unul din domeniile despre care nu se prea comentează este cel al tactului. Tactul de a-ţi apropia oamenii, de a cîştiga. Pe acest teren s-a frînt colaborarea Rapidului cu domnul Sabău. După perioada de pregătire şi după 11 etape de campionat relaţia dintre jucători şi antrenorul principal a continuat să fie una de răceală. Jucătorii, pe de o parte, şi antrenorul cu staff-ul său, pe de altă parte, nu au găsit nicicum calea potrivită de comunicare şi colaborare. Aşa se face că în prezent Rapid este pe nedoritul loc 8 în clasament", a conchis Copos.

"Nu mă interesează după cine s-a luat Copos, după fani sau după prieteni. El trebuie să-mi dea banii. M-a dat afară de la Rapid, dar clauza contractuală rămîne" (Ovidiu Sabău, ex-antrenor Rapid)

"Obiectivul nostru este în fiecare an cîştigarea campionatului. Nu avem răbdare, nici timp. Bună, rea aceasta este filozofia Rapidului" (George Copos, patron Rapid)

300.000 de euro este clauza de reziliere a contractului pe care Ovidiu Sabău îl semnase cu Rapid în vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează