FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-4

Cum a păcălit-o FCSB pe Viitorul: "Gigi Becali ne-a dat șah-mat" » Strategia patronului a dat din nou roade

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 15:26

Cristian Bivolaru, managerul celor de la Viitorul, recunoaște că FCSB i-a surprins din toate punctele de vedere, atât în timpul partidei directe câștigate cu 4-1, cât și înaintea jocului.

Oficialul constănțenilor susține că echipa sa a fost indusă în eroare de declarațiile dinaintea partidei conform cărora Kamer Qaka și Daniel Benzar vor merge la FC Voluntari.

"Vă daţi seama că ne doare foarte tare acest rezultat. Însă dacă nu rămâneam în 10, atunci în mod sigur altul ar fi fost scorul. După părerea mea Ghiţă a stat şi prost în teren la faza respectivă, dar poate că era mai bine să îl lăse pe Coman să scape singur. Chiar dacă marca, sau poate nu marca, totuşi rămâneam pe teren 11 la 11. Însă şi Gigi ne-a dat un oarecum şah-mat la acest meci. A tot lansat pe piaţă înainte de acest joc povestea plecării lui Qaka la Voluntari, iar noi ne-am trezit cu acest fotbalist titular. Cine credeţi că se mai gândea că o să apară Qaka pe teren?

Dar ca să fiu şi mai sincer eu unul îl ştiam plecat şi pe Daniel Benzar de la FCSB de vreo săptămână. Nici prin cap nu mi-a trecut că acest fotbalist mai este la FCSB. Dar acum totul a trecut şi nu mai aveam ce să facem. Rezultatul este cel pe care toată lumea îl ştie de pe tabelă, iar băieţii trebuie să revină la antrenamente şi să muncească şi mai mult ca până acum. Sunt sigur că şi ei sunt conştienţi de acest lucru", a spus Bivolaru, conform Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 August 2018, 21:25

Ce parasuta si Bivolaru asta!Cred ca aveau pusa la punct o strategie foarte stricta cu fiecare dintre pasii facuti de jucatorii fcsb-isti si din cauza vrajelii lui jiji totul a fost dat peste cap.Inainte de a citi intreg articolul ma asteptam ca jiji sa fi aruncat pe piata faptul ca a facut oferte la 2-3 jucatori de la viitorul,ca asta e stilul lui!

liviuemil
liviuemil  •  27 August 2018, 20:47
Postat de minell73 pe 27 August 2018, 17:20

Bai frate,cat dracu tine mascarada asta? De ani de zile nimeni nu ia nicio masura impotriva acestor doua cluburi ***. Popesti leordeni pe ce loc ar termina fara punctele donate de viitura si botşeni?

Ca sa vezi cine vorbeste de corectitudine, fc "ham-ham". Daca tot e sa fiti corecti, ia "latrati " voi despre bataile din 10 august !!!!

minell73
minell73  •  27 August 2018, 19:42
Postat de Cristian Gutui pe 27 August 2018, 18:23

M-am saturat sa vad atatia idioti care vorbesc de BLATURI... ***...

Sa te cheme gutui,si sa-i faci pe altii idioti,asta inseamna ca esti mere+pere.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close