FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VOLUNTARI

TurboReghe » Cum a pregătit Laurențiu Reghecampf meciul cu Voluntari

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 17:41 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 18:06

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) nu i-a iertat în 2021/2022 pe adversarii care l-au „călcat” pe bătături. Și cu Voluntariul are o socoteală de reglat, iar la conferința de presă a reacționat iritat când reporterii au deviat discuția de la adversar.

Voluntariul vine azi pe „Ion Oblemenco”, iar oltenii nu concep altceva decât victoria. În turul play-off-ului, ilfovenii le-au administrat un usturător 3-1, exact când le era lumea mai dragă. După 8 meciuri fără înfrângere, între care 7 victorii consecutive! 

Chiar dacă a insistat în mai multe rânduri că „nu urmărim să ne luăm revanșa”, antrenorul Laurențiu Reghecampf a lăsat exact senzația opusă la conferința de presă. Jurnaliștilor care au încercat să devieze discuția către alte subiecte le-a tăiat iritat elanul, „vreau să vorbim doar despre Voluntari”, ba le-a lansat și o provocare fără precedent. 

„Aş vrea să faceţi un apel, să avem 25.000 de spectatori la meciul cu Voluntari. Să «ia foc» stadionul şi să transmitem un mesaj puternic către celelalte echipe concurente la locul 1 şi 2, că suntem puternici, suntem împreună şi luptăm până la capăt. Ăsta este cel mai important mesaj care trebuie transmis în momentul de faţă, în special jucătorilor”, a spus Reghe.

17meciuri s-au înregistrat în Liga 1 între CSU şi FC Voluntari: 12 victorii Craiova, 3 remize şi două succese pentru ilfoveni

 Reghecampf, eliminat în meciul cu Farul

Pe de altă parte, istoria recentă arată că Reghe nu prea i-a lăsat nepedepsiți pe aceia care l-au călcat „pe bătături”. Cel mai bun exemplu este Farul lui Gică Hagi. „Regele” i-a întrerupt în toamnă o serie de 5 victorii și apoi l-a sancționat chiar de două ori: 1-0 pe „Oblemenco”, în retur, și un clar 3-0 la Ovidiu, în play-off. 

Meci în timpul căruia, „montat” la maximum, a fost eliminat din cauza protestelor, în minutul 49: „O fază de amatori din partea mea. La 3-0, fault pentru noi, i-am reproșat faza de dinainte, când în loc să ne dea mingea, el a lasat avantaj”. Reghecampf a „încasat” apoi două etape de suspendare! 

9.307spectatori avea asigurați, ieri la prânz, CSU pentru duelul cu Voluntari. Erau vândute 4.700 de pachete (Voluntari plus FCSB), 500 de tichete doar pentru meciul de azi, la care se adaugă cei 4.107 abonați

Criză de nervi

Iar Farul nu e singurul adversar care a plătit când și-a permis să-i strice „apele”. FC Argeș a îndrăznit să-i ia toate punctele la Pitești, în sezonul regulat. L-a bătut cu 3-2, deși juveții săi au condus cu 1-0 și cu 2-1. 

La final, Reghe era atât de furios încât s-a certat cu un reporter care l-a întrebat de ce n-a făcut schimbări în momentul eliminării lui Alex Crețu: „Serios? N-aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu cred că sunteți în măsură să îmi spuneți că am făcut o greșeală. Reformulați!”.

Ulterior, Craiova și-a luat revanșa cu vârf și îndesat în fața argeșenilor: 3-0 în deschiderea play-off-ului și un umilitor 4-0, în „Trivale”, duminica trecută. Iar pe răboj are și adversari mai galonați. După 0-1 cu CFR în Gruia, a schimbat foaia în Bănie: 1-1 la retur și 3-2 în play-off. 

La fel, cu FCSB. Umilită în sezonul regulat, 1-4, apoi învinsă în ultima secundă la Craiova (2-3), Universitatea s-a revanșat recent, pe Arena Națională, în play-off: 2-0! Comentariul lui Reghe: „Înfrângerea din ultimul meci cu FCSB a fost foarte dureroasă, pentru că băieții jucaseră foarte bine. Azi și-au dat viața. Sunt foarte fericit!”.

Nu odihnesc pe nimeni! Important este meciul de sâmbătă, cu Voluntari. Acolo mă gândesc, la ceea ce avem de făcut. N-am timp de scenarii. După acest meci vom face o strategie pentru «săptămâna mare», în care vom întâlni pe FCSB, avem returul cu Sepsi şi meciul cu CFR. Dar până atunci, e hopul Voluntari

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Reghe vrea 25.000 de spectatori la meciul cu Voluntari: „Suntem puternici și luptăm până la capăt!”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Avantaj CFR Cluj » Farul a mai pierdut un titular înaintea meciului direct

Gest violent în Dinamo - Clinceni » „Roșu” direct arătat în urma duelului Rufati - Steliano Filip

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează