FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a răspuns Andone când a fost întrebat dacă-și lasă jucătorii la protestele din Piața Victoriei: "Să-și facă meseria"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 19:47

Ioan Andone a fost întrebat astăzi în cadrul unei conferințe de presă dacă-și va lăsa jucătorii să iasă în stradă pentru a protesta în privința OUG care dezincriminează abuzul în serviciu.

"Eu nu îi las la proteste. Serios, nu-i las! Să-și facă meseria, nu să se ducă în stradă. M-a întrebat și pe mine cineva aseară daca mă duc. Ce să fac acolo? Nu mă interesează politica, nu fac politică, eu fac doar politica sportului", a spus Ioan Andone.

La conferința de presă a fost prezent și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, care e sigur că nu vor fi probleme la meciul dintre echipa sa și Viitorul de sâmbătă și transmite Jandarmeriei că poate să nu se prezinte la meci.

"Probabil că vor fi aceleași efective ca la oricare alt meci. Nu ne-au anunțat nimic deocamdată, probabil o vor face înainte de meci, dar nu cred să fie vreo problemă. La noi la meci ar putea să nu vină niciun jandarm, pentru că nu va fi vreo problemă împotriva Viitorului. Asta v-o garantez eu", a adăugat Dănciulescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
fangigi
fangigi  •  04 Februarie 2017, 18:05

Regele blatist la conferinta de presa: in aceasta seara se va da goluri!:)))))))))))

mihai231
mihai231  •  04 Februarie 2017, 09:31
Postat de guyencea pe 04 Februarie 2017, 03:57

Or sa suportati voi astia din strada toate blestemele amaratilor si a *** fara vina de care va bateti joc alaturi de un presefinte tradator de tara si de neam! Asa sa va ajute D-zeu de ticalosi si idioti ce sunteti! Ce vreti voi ***? Sa schimbati voi 10.000 de oameni votul a milioane de romani!! La munca lichelelor!

bei taci draculi din gura..ca sunt in strada si oMENI CARE AU VOTAT CU PSD UL:::*** oameni ***..,..aseara au fostz 350 000 in tata tara si in diaspora..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  04 Februarie 2017, 08:57

D-le Ando, asta se cheama ... abuz de putere !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează