FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a reacționat Gigi Becali după o înfrângere a lui FCSB: „A venit la noi în vestiar”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 11:15

Andrei Prepeliță (33 de ani), fost jucător la FCSB în perioada 2011-2015, a vorbit despre felul în care se comportă Gigi Becali cu jucătorii când vine în vestiar.

„Haideți să vă spun! Când a venit la noi, în vestiar, după un rezultat mai slab, n-a fost nicio discuție aprinsă, chiar s-a glumit. Ne obișnuiserăm deja cu stilul domnului Becali. Știam din momentul în care ajungeam acolo că are acea tactică de a critica după meciuri.

Dar, noi ne vedeam de jocul nostru. Până la urmă, totul depinde și de tine ca jucător cum gestionezi astfel de momente. Poate doar cei tineri să fie afectați mai mult”, a spus Prepeliță la TV Digi Sport.

Mijlocașul, liber de contract, a vorbit și despre prezentul de la FCSB: „Sincer, după cei trei ani în care am dominat tot, nu mă așteptam să urmeze această perioadă. Mai ales că mereu s-a vorbit de transferuri, de nume importante.

Acum, eu nu sunt acolo ca să știu ce se întâmplă, dar pot spune că un campionat se câștigă cu echipele mici. Poate că este nevoie de mai multă concentrare pentru că valoare există”.

Citește și:

EXCLUSIV Andrei Prepeliță, 3 întâmplări INEDITE cu Gigi Becali, Adrian Mititelu și Cornel Penescu! Cum s-a ridicat și a plecat de la palat + ce crede că a greșit fostul patron al Craiovei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează