FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum arată o lună din viața lui Helmuth Duckadam » Oficialul FCSB a prezentat ultimele rapoarte din 2018: de la acțiuni caritabile până la „Răzvan și Dani”

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 08:00

După ce GSP.RO a publicat activitatea din luna iulie a lui Helmuth Duckadam, un în care predominau prezențele la emisiuni TV, fostul portar a ținut să prezinte rapoartele pe care le-a predat la FCSB în ultimele două luni. (Detalii AICI)

Pentru a nu se înțelege că activitatea sa în cadrul clubului FCSB se rezumă la prezența sa în studioul televiziunii Digi Sport, președintele de imagine al vicecampioanei a prezentat rapoartele de activitate pe lunile noiembrie și decembrie.

În cele două luni, oficialul FCSB a participat la evenimente caritabil, diverse emisiuni, altele decât cele de sport, s-a întâlnit cu suporterii steliști din străinătate și a primit titlul de Cetățean de Onoare de la Primăria Capitalei.

Printre emisiunile la care a mai fost invitat Duckadam, toate ca reprezentant al clubului FCSB, s-au numărat și „Prietenii de la 11” sau „Răzvan și Dani”.

Iată rapoartele lui Duckadam pentru noiembrie și decembrie

 duckadam 1
duckadam 2

Vezi și:

VIDEO Reacție incredibilă a lui Helmuth Duckadam, cînd a fost întrebat de ce trebuie să-i scrie rapoarte de activitate lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
fairplayromania
fairplayromania  •  16 Ianuarie 2019, 16:08

Nu ne intereaeză..... Multa sanatate Ducka!

martinpen
martinpen  •  16 Ianuarie 2019, 09:07
Postat de pol1tehnicaiasi pe 16 Ianuarie 2019, 08:36

NU ai dreptate...trebuie sa dovedeasca pt contabilitate si eventuale controale de la ITM, pe ce ia salariul...mai bine zis trebuie sa-si justifice oficial salariul...asta e legea...

Si fotbalistii cum dovedesc? fac rapoarte cati km alearga? sau cate sarituri? Sa fim seriosi, treaba asta cu raportul si cu controalele ITM e o vrajeala buna sa pacaleasca pe cei care nu cunosc legile. Conform legii publicate aici, rapoarte de activitate intocmesc doar functionarii publici: http://www.monitoruloficial.ro/article--Raport_de_activitate--245.html

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  16 Ianuarie 2019, 08:37
Postat de martinpen pe 16 Ianuarie 2019, 08:30

Nu trebuia sa faca rapoarte! La ce folosesc aceste rapoarte inutile? Ce face fcsb cu ele? Nu e suficient sa vorbeasca Duckadam intr-o sedinta cu conducerea? am fost acolo, acolo, etc. Pentru ce trebuie scris? nu au incredere?

Ai dreptate, rapoartele nu isi aveau oricum sensul. Duckadam e Duckadam, nu are de ce sa se justifice. E goana dupa senzational a gsp, sa incerce sa demonstreze ca Duckadam ar fi inutil. Tampenii..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close