LIGA 1  ·  LIGA 1

Cum au jucat steliştii în ultimul amical dinaintea returului

Foarte probabil, transferul lui Iliev va insemna folosirea lui Gardos la inchidere
Foarte probabil, transferul lui Iliev va insemna folosirea lui Gardos la inchidere

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 09:20

Roş-albaştrii s-au distrat ieri, cu divizionara C din Tunari, scor 11-0, goluri Bilaşco (2), N. Dică (2), Surdu (2), Bonfim, Szekely, Onofraş, Răduţ şi Burdujan . În prima repriză, Lăcătuş a început cu Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Ricardo, L. Marinescu, Szekely - N. Dică - Bilaşco. După pauză au jucat C. Lungu (Stanca) - Baciu, Martinovici, Gardoş, Emeghara - Burdujan, Răduţ, Bicfalvi, Szekely - Onofraş - Surdu.

Ce s-a remarcat ieri în jocul Stelei?

1. Lăcătuş a început partida cu cuplul de fundaşi centrali Galamaz - Geraldo, iar Gardoş a fost doar rezervă. Intrat pe teren în partea secundă, fundaşul de 22 de ani a fost folosit tot ca stoper, lîngă Martinovici, chiar dacă după achiziţionarea bulgarului Iliev, cel mai probabil, Gardoş va fi urcat la închidere.

2. În meciul său de debut la Steaua, Burdujan a evoluat în locul lui Nicoliţă în banda dreaptă, şi nu vîrf de atac. Fotbalistul a şi reuşit să marcheze un gol.

3. Cosmin Matei nu a evoluat deloc în amicalul de ieri, el acuzînd o uşoară stare gripală. Lăcătuş a decis să-l menţină pe teren tot meciul pe Janos Szekely, el neavînd la îndemînă o altă soluţie pentru postul de mijlocaş de bandă stîngă.O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (1)
drak  •  22 Februarie 2011, 01:09

Nu inteleg de ce nu a jucat Burdujan in banda stanga, el fiind stangaci dar la valoarea lui Lacatus ca antrenor e normal sa nu aibe pic de logica... de 3 mandate tot il forteaza pe Szekely pe stanga si inca nu a realizat ca niciodata nu va da randament acolo

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1