FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI, AZI, ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cum comentezi evoluţia lui Rădoi ca fundaş dreapta?

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2008 00:00

www.stelisti.ro îţi oferă în exclusivitate garnitura de start pregătită de Dorinel Munteanu pentru duelul cu trupa lui Dan Petrescu. Fără Ogăraru şi Golanski, accidentaţi, antrenorul Stelei a făcut o alegere inedită: îl va trimite în banda dreaptă a defensivei pe Mirel Rădoi.

Iată garnitura de start a Stelei: Zapata - Rădoi, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Ovidiu Petre - Nicoliţă, Bogdan Stancu, Dayro Moreno - Kapetanos.

Criza de fundaşi laterali prin care trece Steaua în acest moment îi dă mari bătăi de cap lui Dorinel Munteanu. Deşi avea ca variante alternative pe Eugen Baciu si Banel Nicolita, antrenorul vicecampioanei a decis sa mizeze pe căpitanul roş-albaştrilor.

"Dacă Bănel joacă titular în apărare, Dorinel ar trebui să schimbe două posturi. Atît cel de fundaş dreapta, cît şi cel de mijlocaş, lucru greu de crezut că se va întâmpla", spune fostul tehnician al Stelei, Emerich Ienei.

Mai multe amănunte despre Steaua - Urziceni pe stelişti.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  01 Decembrie 2008, 23:24

nu avem noi, romanii, prea multi super jucatori, dar macar sa ii recunoastem pe cei care sunt cu adevarat mari. radoi chiar este un mare jucator. cei care il critica, fie sunt invidiosi, fie habar nu au de fotbal. deci, rusine voua, ipocritilor care il criticati pe radoi! rusine, rusine, rusine!!!!!!!!!!!!!!

 •  01 Decembrie 2008, 23:06

Unde ati vazut voi mai baieti ca a jucat fundas dreapta ? Unde ati vazut voi 4 fundasi ca au fost 3 cu 4 mijocasi in fata ! Radoi era cand pe dreapta , cand in centru si mereu il alerga pe Onanash ala ! Din aceasta cauza Petre Marin a trebuit sa faulteze pe mijlocul careului de 16 m fiind fundas stanga ! Deci o sa ne dam cu parerea cand o sa joace Radoi fundas dreapta ! Azi nu a facut-o !

 •  01 Decembrie 2008, 22:48

poare sa joace si atacant e prea bun cel mai bun din romania

Vezi toate comentariile (17)
Comentează