FOTBAL  »  LIGA 1  »  CAZUL VALIZA

Cum crede Becali că scapă de procese: "Într-o ţară unde procurorii sînt ai lui Dumnezeu, nu există ideea că premierea este mită"

Gigi Becali, patron Steaua
Gigi Becali, patron Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 15:43

Gigi Becali a vorbit despre cele două cazuri în care este implicat, cazuri în care verdictul urmează să fie aflat în următoarele ore. Patronul Stelei este convinsă că hotărîrea luată de procurori va fi una favorabilă pentru el şi pentru echipa din Ghencea, mizînd pe onestitatea judecătorilor şi pe ajutorul din partea lui Dumnezeu.

n România se poate întîmpla orice! Dar nu poţi să-i spui corupţie la premiere. Într-o ţară unde procurorii sînt ai lui Dumnezeu, nu există niciodată ideea că premierea este mită. Doar un judecător posedat de Satana poate să afirme aşa ceva. Cînd iei libertatea unui om şi capul unei familii nu ai cum să scapi. O ţară care nu are justiţie corectă va fi pedepsită de Dumnezeu", a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi:  Emoţii pentru Gigi Becali » Azi se dă sentinţa în dosarul Valiza. Tot azi aflăm dacă a preluat fraudulos Steaua

Gigi Becali a vorbit şi despre cel de-al doilea dosar, în care Clubul Sportiv al Armatei Steaua acuză că FC Steaua a preluat fraudulos numele, emblema şi palmaresul CSA." "Nu e Steaua aia care s-a rupt de la CSA? Nu e ea cea care a continuat tradiţia în fotbal? Nu poţi tu club de armată să spui că nu îl poţi folosi", a comentat patronul stelist.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (62)
bandy
bandy  •  18 Aprilie 2012, 10:14

a iesit jiji sa comenteze. Iti este greata sa vezi ce abereaza. daca nu avea mare influenta era legat.

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Aprilie 2012, 23:13

Rusineeeeee : * Legiunea* bucuresteana cu dosare penale.Becali (jiji et co,adica familia ..) Borcea ,Copos ,M Sandu ,Piturca .. Nu va este rusine ? Ce v-au *facut* Craiova si Timisoara ? ( de exemplu).

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Aprilie 2012, 23:08

Dar de *episodul * Bistrita iti aduci aminte Jiji ? Cand ai vrut sa-i cumperi pe jucatorii Gloriei acum mai bine de cinci ani ? Si atunci era mita ..mita .Nu *premiere * ( cum ii *spui* ) Doar faptul ca fotbalistii bistriteni stiau ca erau filati te-a salvat .Altfel de atunci erai la *mititica *,iar Steaua era desfiintata. Asa ca mucles ma jigodie.CFR-ul va lua Campionatulsi tu vei sufla in ..degete.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează