FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Cum crede comandantul CS Dinamo că se poate face curățenie pe stadion: ”Să vină suporterii, că sunt tineri”

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 17:53

Comandantul CS Dinamo, Monica Iagăr, a explicat astăzi pentru site-ul doardinamo.ro de ce stadionul din Ștefan cel Mare a ajuns subjugat de mizerie, detaliu prezentat astăzi într-un material și pe GSP.RO.

"Noi ne ocupăm de curățenia stadionului. Dar oamenii au avut liber de Paște, marțea asta au venit lucru. Ce să faci mai întâi? Terenul de tenis, stadionul? Într-adevăr, m-am dus și eu până la "oficială" și este mizerie. Sus, unde sunt wc-urile. Când o să am oameni, o să se rezolve problema. Deocamdată, sunt foarte puțini și noi nu avem contractată o firmă de curățenie. Să vină suporterii că majoritatea au între 20 și 25 de ani! Mi-ar plăcea să vină ei să mă ajute să curăț stadionul Dinamo. Nu avem lacăt pe ușă, este parcul lor. Dacă sunt dornici să muncească, îi invit să ne ajute", a declarat Monica Iagăr

"Mergem până în pânzele albe cu stadionul"

Referitor la situația stadionului, Monica Iagăr a explicat tot pentru doardinamo.ro: "În primul rând, să știți că nu îmi este ușor și îi invit să vină ei să răspundă la toate injuriile care mi se aduc zilnic mie sau familiei mele. Îi invit să vină ei în locul meu dacă cred că vor manageria problema mai bine decât mine. Să vă explic. Nu ne obligă nimeni și nu avem un timp. Singurul ultimatum pe care l-am avut a fost dat de Federație, 31 martie. Dar nu FRF-ul este cel care construiește sau cel care se ocupă de acte. Ei au fost inițiatorii acestui demers către UEFA și trebuie să știe dacă au cele patru stadioane, trei două, unul sau nimic. Așa că îi înțeleg. Dar în același timp un stadion se poate construi și într-un an, și în doi. În momentul de față este doar la nivel de hârtii și nimic nu se poate stabili doar la acest nivel. Dar noi vom merge cu aceste hârtii până în pânzele albe ca să rezolvăm acest stadion".

Citește și: VIDEO + FOTO ”Groapa” cu gunoi » Stadionul lui Dinamo se află într-o continuă stare de degradare! Imagini sugestive

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
tb73
tb73  •  28 Aprilie 2017, 06:33

Pai daca vor stadion fara pista, unde mai arunca gunoiul??? :)))

khal_37
khal_37  •  27 Aprilie 2017, 20:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  27 Aprilie 2017, 18:15

Cocina e si COCINA VA RAMANE ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează