FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum dă Gigi Becali cu piciorul la 3 milioane de euro pe sezon dacă mută echipa

Stadionul Ghencea
Stadionul Ghencea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 19:13

Invitat în studio la Radio GSP, Bobby Durbac, responsabil pe departamentul de marketing al Stelei, spune că finanţele clubului ar putea avea mult de suferit dacă echipa se va muta pe alt stadion decît Ghencea. 

Daca Gigi Becali va face o economie la capitolul chirie, mai ales ca echipa sa va juca gratis la Buzău, pierderile ar putea fi mult mai mari, o serie de sponsori ameninţînd cu ruperea contractelor. 

"3 milioane de euro s-au făcut în sezonul trecut, iar asta doar din departamentul de marketing. Din declaraţiile lui Gigi Becali, îmi dau seama că nu are toate informaţiile transmise corect, dacă vrea să renunţe aşa uşor la acest departament. 

Ideea de bază este să progresezi, nu să regresezi. Dacă Steaua va părăsi Ghencea, nu va mai exista magazinul oficial, poate doar muzeul să fie mutat", a declarat Durbac la Radio GSP.

35.000 de euro ar costa-o pe Steaua fiecare meci jucat pe Naţional Arena

21.000 este chiria cerută de MAPN pentru închirierea bazei sportive din Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
alpin
alpin  •  29 Iunie 2011, 22:41

Turma se va intoarce in Ghencea. Nu are alta solutie. Becali incearca sa forteze Armata, dar acolo nu mai e pretenul Babiuc!

chris1391
chris1391  •  29 Iunie 2011, 22:35

bai fratilor, cum puteti sa credeti ca iese mai ieftin daca pleaca din Ghencea ? nu priviti doar meciul in sine, ganditi-va numai cat ar costa si baza de pregatire si un centru de refacere, etc. ... ganditi-va numai ca o cladire cat de cat rezonabila in Bucuresti, cu paza asigurata, unde sa-i inghesuie in noptile de dinaintea meciurilor pe bautorii de limonada de-alde Tanase, inseamna o chirie de vreo 5000 euro/luna.

boss_imperator
boss_imperator  •  29 Iunie 2011, 20:50
Postat de alexrazvan pe 29 Iunie 2011, 20:50

pt informarea lui maximus24,esti paralel deoarece ar plati doar pt 8 etape pe national arena,restul se joaca in deplasare.in rest becali e un.........,dar necesar.e printre singurii patroni care baga ceva bani la echipa sau ar fi mai bine cum e in haita 3-4 actionari si nu baga nici unu bani?

ach ma , tu vrei sa spui ca asta e echipa ? Cu jucatori luati cu 2, 300.000 € sau gratis ??? Unde sunt jucatorii promisi ? Ia mai uite.te si pe la CFR sau totusi Rapid .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează