FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum e apărat Rocha de oficialii Stelei: "Nu e gras! Avea haine multe pe el" :)

Rocha a marcat şapte goluri în tur.
Rocha a marcat şapte goluri în tur.

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 01:09

Oficialii Stelei au reacţionat după fotografiile din Gazeta de ieri, care arătau un Rocha venit la antrenamente cu surplus de kilograme.

După ce Gazeta Sporturilor de ieri a scris că Adi Rocha, atacantul de 27 de ani al Stelei, a venit din vacanţă cu cîteva kilograme bune în plus şi că s-a forţat serios pentru a duce la bun sfîrşit antrenamentul condus de Laurenţiu Reghecampf, oficialii stelişti au încercat la sedinţa steliştilor de ieri dimineaţă, de la Izvorani, să-i convingă pe cei prezenţi că brazilianul nu are această problemă.

"Rocha nu e gras! Avea haine multe pe el. Cum vreţi să arate cînd avea trei rînduri de treninguri? O să vă invit într-o zi să-l vedeţi dezbrăcat ca să nu mai scrieţi că e gras", a comentat ieri ofiţerul de presă al clubului, Cătălin Făinişi.

Gigi Becali a comentat şi el subiectul după ce-a văzut pozele din Gazetă. "Rocha are 4-5 kilograme în plus, dar dacă l-ai întreba pe Reghecampf ar zice că are în minus! Dar gras-negras, una peste alta, Rocha e băiat bun, a jucat unde l-am pus, nu a comentat niciodată cînd l-am mai criticat, e băiat valabil. Mai mănîncă şi el ciocolată, ce să-i faci?", s-a amuzat Becali.

Ieri, la antrenament, atacantul s-a camuflat pentru a nu mai fi recunoscut de jurnalişti. Chiar dacă a stat toată şedinţa de pregătire cu gluga pe cap şi cu fermoarul tras cît mai sus pe faţă, Rocha putea fi recunoscut fără probleme de cei prezenţi, mulţumită rotunjimilor sale. Nu e pentru prima dată cînd Rocha are surplus de kilograme. În vara trecută s-a întîmplat la fel, atunci cînd, în stagiul din Austria, sud-americanul era cu mult peste greutatea sa optimă.

7 este numărul golurilor marcate de Rocha în cele 12 meciuri jucate în acest sezon al Ligii 1

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  10 Ianuarie 2013, 12:12

presimt ca si vizita medicala tot cu 3 cojoace pe el o s-o faca

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  10 Ianuarie 2013, 10:49

daaaa...nu stiam eu de ce n-am putut sa dorm azi-noapte bine =)) . Problema mea ca stelist era sa fie Rocha slab :)) Daca da 20 de goluri in retur poate sa se rostogoleasca pe teren si sa atraga alte corpuri mai mici prin gravitatie....NU MA VA INTERESA !

max_24
max_24  •  10 Ianuarie 2013, 10:08

PAI mai MiMi , nu spuneai tu mai acum cateva zile ca nu-ti plac jucatorii grasi la echipa ?????? Cu acest jucator si cu Rusescu ce e cu ei ???? Declaratiile astora de la steaua se bat cap in cap de la o zi la alta :))))) Azi e alba maine e neagra :))))))))) Tot respectul pt acesti jucatori , Adi Rocha si Rusescu , ei doar isi fac datoria fata de clubul la care activeaza FORTZA FC VASLUI FORTZA ROMANIA

Vezi toate comentariile (9)
Comentează