FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

Cum explică Laurenţiu Reghecampf înfrîngerea cu Vaslui: "O echipă mare mai şi pierde!"

Articol de - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 23:38

Laurenţiu Reghecampf a comentat înfrîngerea contra celor de la FC Vaslui şi a transmis un mesaj către o parte dintre jucători.

- Domnule Reghecampf, a venit şi prima înfrîngere din acest sezon!
- Am pierdut, trebuie să fim bărbaţi şi să recunoaştem greşelile. Am făcut un meci slab, nu ne-am creat ocazii, a fost şi această atmosferă înainte de meci din care eu nu înţeleg multe.

- E o scuză faptul că oaspeţii au făcut acest joc cu juniorii, cu seniorii?
- Au făcut acest spectacol că vin cu juniorii, ba că vin cu echipa mare. În plus mai întîrzie şi meciul, pe noi nu ne anunţă nimeni, dar asta e. Pînă la urmă o echipă mare mai şi pierde!

- De ce au lipsit atîţia jucători?
- Am avut o problemă cu mulţi fotbalişti din echipa de bază, s-au îmbolnăvit! Popa, Tătăruşanu, Pîrvulescu şi Chipciu au luat un virus şi nu ne-am putut baza pe ei la capacitate maximă. Sper să-i refacem pînă la meciul de joi, cu Dinamo.

- Szukala?
- Lukasz este şi el accidentat, n-a putut juca din cauza unei probleme la inghinali. Au fost absenţe importante, dar sper ca pînă la următorul meci să-i refacem pe toţi şi să ne bazăm pe ei.

- Ce n-a mers totuşi de aţi pierdut?
- Am avut trei, patru jucători din lot care nu au jucat cum trebuia, nu a fost în regulă cum au evoluat! Dar vom analiza şi vom lua toate măsurile necesare! Eu unul trebuie să uit tot ce s-a întîmplat în acest meci şi să ne facem treaba pentru meciurile viitoare.

- O să fie greu şi meciul din Cupă?
- În fotbal se poarte întîmpla orice, dar noi trebuie să jucăm cu Dinamo aşa cum am făcut-o şi în meciul din tur, altfel avem probleme. Ne dorim să facem un meci bun, să ne calificăm în finală, dar mai mult ne interesează să cîştigăm campionatul!

"A pierdut şi Bayern Munchen, nu doar Steaua! Eu am avut ceva probleme medicale, m-a durut stomacul, am vomitat... Este un circ în fotbalul românesc! Ba jucau copiii, ba intra echipa mare, ba juca antrenorul, ba antrenorul de la juniori! Dar şi noi ne-am prezentat foarte, foarte slab" ( Alex Chipciu, mijlocaş Steaua)

"Am demonstrat întreg fotbalului românesc că avem caracter! L-am auzit pe patronul Porumboiu că i-a acuzat pe Straton, Cordoş şi Antal că sînt liderii greviştilor. Dacă vrea să dea amenzi, să ne dea la toţi, nu doar lor, pentru că împreună am făcut grevă" (Mike Temwanjera, atacant FC Vaslui)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Aprilie 2014, 08:39

"...o echipă mare mai şi pierde !" P.r.ostul dacă nu-i fudul...nu e destul ! Echipa asta "mare" a jucat ca o cizmă şi cu Poli iar grupele CL mai bine nu se prezenta...Echipe mari au fost Craiova Maxima, Dinamo şi Steaua anilor '80. Punct ! Bucătarul ăsta se crede deja mare antrenor şi nu-i mai ajungi la muci ! Jigneşte pe toată lumea, face aroganţe cu Jenei etc, etc...Cheile reale ale succeselor au fost banii lui Gigi, preparatorul bun şi lipsa de adversari...

sugar_boy
sugar_boy  •  13 Aprilie 2014, 10:39

Reghe pe cine vrei sa pacalesti...???...poate pe tine insati...s-a vazut de la o posta ca Steaua a lasat-o mai moale...la fel o sa fie si etapa viitoare...;)...cu Viitorul...parior blatist ce esti...!!!

polistul68
polistul68  •  12 Aprilie 2014, 23:15
Postat de lenan pe 12 Aprilie 2014, 14:11

in mod normal, trebuie invatat din greseli. sa uiti un meci pierdut e bine, insa nu si greselile facute. altfel esti condamnat sa le reproduci...

Daca asa zisle greseli sunt intentionate ? si se repeta la urmatoarea valiza sau urmatorul telefon ? e jenant si iremediabil..cit de jos a putut ajunge Hagi.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează