FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - YOUNG BOYS 2-2

Cum i-a văzut Reghe pe nou-veniții la Steaua + Ce pregătește pentru al doilea cantonament: "Sper să avem timp"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 21:02

Laurențiu Reghecampf a comentat egalul din primul meci amical al Stelei cu Young Boys, scor 2-2, și consideră că jucătorii care au venit în această iarnă au intrat foarte bine în meci.

"S-a muncit mult. A fost un meci destul de bun. Noi mai avem mult de lucru, încă n-am terminat cu pregătirea. Ne-am dorit foarte mult să avem un meci în primul cantonament.

Jucătorii care au venit în această iarnă au intrat foarte bine în joc. Bawab are patru antrenamente cu echipa noastră, Ciprian la fel. De aceea i-am folosit mai puțin. Pentru mine nu contează foarte mult rezultatele din amicale, ci atitudinea jucătorilor. Ne uităm foarte mult la nivelul lor fizic.

Sper ca în cel de-al doilea cantonament să-i pregătim mai bine. O să încercăm să jucăm și ofensiv, dar și mai defensiv cu doi închizători. Sper să avem timp să le facem pe toate. În partea a doua vom avea mai multe meciuri și, din păcate, vom avea și jucători la echipa națională", a spus Reghecampf la Digisport.

"O să am o discuție cu nea Puiu cînd va veni în Turcia, cu siguranță ne vom înțelege. Eu am vorbit cu cei de la Federație și le-am explicat că avem și noi ceva probleme. Le-am spus că sîntem descoperiți pe anumite posturi, dar nu cred că vor fi probleme" Laurențiu Reghecampf

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (6)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  20 Ianuarie 2016, 08:42

Nu s-a vazut nicio schimbare in jocul Stelei: -acelasi joc ,anemic si neproductiv,de pase in jumatatea proprie, ba chiar in propriul careu (in loc sa fie in cel advers). -aceasi aparare bramburita care ia goluri din toate pozitiile -aceasi nesiguranta in careul advers - si baza pusa pe aceiasi inutili jucatori ca popa-prostu, stanciu, rapa, papp......

bakunin
bakunin  •  19 Ianuarie 2016, 23:28
Postat de lukasoil17 pe 19 Ianuarie 2016, 23:19

i'ai dat carne?

si laptic :)

lukasoil17
lukasoil17  •  19 Ianuarie 2016, 23:19
Postat de bakunin pe 19 Ianuarie 2016, 23:07

***

i'ai dat carne?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează