FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cum încearcă DDB să ridice interdicția la transferuri de la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 29 august 2021 18:33 / Actualizat duminica, 29 august 2021 18:52

Dinamoviștii încearcă să găsească soluție pentru a strânge bani ca să stingă litigiile de 500.000 de euro la FIFA. 

Dinamo este blocată la transferuri din cauza interdicției dictată de FIFA, pe termen de doi ani, după memoriile depuse de Isma Lopez și Aleix Garcia, cei doi spanioli solicitând jumătate de milion de euro.

Acest detaliu a constituit o lovitură de proporții pentru Dario Bonetti și pentru echipa care a început să se afunde în subsolul clasamentului. Drept dovadă a pierdut cinci din cele șapte etape, 4 eșecuri la rând, toate la zero, fără să marcheze vreun gol.

Cum orice sumă ar intra în club din transferul lui Sorescu nu poate fi folosită pentru a stige litigiile, a transmis administratorul juridic Răzvan Zăvăleanu, întrucât nu a fost prevăzută în planul de reorganizare, singura variantă este ca o persoană sau entitate să achite banii. 

Astfel, liderii programului DDB vor să supună la vot cu ceilalți 15.000 de membrii socios găsirea unei soluții pentru a strânge suma sau măcar o partea din ea, susțin sursele GSP.ro. Așa cum s-a întâmplat în trecut când suporterii au strâns diverse sume mari pentru licență sau pentru rezolvarea altor probleme urgente ale grupării.

Și varianta de a deschide acțiune la TAS pentru a combate memoriile celor doi fotbaliști spanioli nu este ieftină deloc și nu presupune automat rezolvarea speței și ridicarea interdicției. 

Aceasta întrucât avocații Tribunalului de la Lausanne ar presupune o cheltuială de aproximativ 200.000 de euro, ceea ce ar putea constitui bani pierduți și altă perioadă pierdută. Dinamoviștii sunt și presați de timp, în afara faptului că sunt disperați să facă rost de bani pentru club

Dinamo, datorii de 8.000.000 de euro

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, a dezvăluit valoarea totală a sumei cerută de creditorii care s-au înscris la masa credală.

„Pot spune care sunt sumele cerute, nu neapărat că au legătura cu realitatea. E vorba de 8.080.000 de euro. Din aceste sume vom respinge. Noi vom analiza aceste declarații de creanță și vom spune care este părerea noastră. Deja, la prima vedere, sumele sunt mult mai mici”, a declarat Zăvăleanu.

Citește alte știri despre Dinamo:

Se alege FCU Craiova cu stadionul suspendat? » Gestul huliganic al unui fan la meciul cu Farul poate atrage interdicția fanilor pe stadion

CFR Cluj, club părăsit! Gestul care l-a șocat pe Edi Iordănescu în dimineața meciului din Gruia

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
234097014923331
Marius-Adrian Creţu  •  31 August 2021, 13:02

FACEŢI-MI legătura cu PCH şi ... REZOLVĂM!!!

redbuldog
redbuldog  •  30 August 2021, 11:04

Boon,bani din vanzarea jucatorilor NU intra in planul de reorganizare,dar poate in buzunarul lui Negoita,sau mai stiu eu cui...!?Trebuie sa iasa Zavaleanu,Muri,DDB sa spuna clar,ce se intampla cu fiecare leu,inclusiv drepturi tv,se platesc salarii sau alte cheltuieli de intretinere etc?Iar treaba cu interdictia la transferuri,trebuia inceputa de 2 luni,trebuia NEGOCIAT cu Lopez si Garcia,sa li se dea max. 35% din sume,mai ales ca am inteles,ca sa dat o compensatie catre Lopez,asta daca e adevarat...daca nu se rezolva in 3-4 saptamani,cu aceste datorii,locul 16 ne e asigurat!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  30 August 2021, 09:58

Sa fure mai putin Elias Tararache si Bucurica !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close