FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răzvan Raț l-a convins să semneze cu Dinamo: „Mi-a spus că este un club cu o istorie foarte bogată”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 15:51 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 16:05

Abdoulaye Ba (29 de ani) este un fundaș senegalez cu 7 selecții la naționala mare, care a venit la Dinamo de la Rayo Vallecano, din Segunda Division. 

De-a lungul carierei a mai fost legitimat la FC Porto, Covilha, Vitoria Guimares, Fenerbache, Alanyaspor, 1860 Munchen și Deportivo La Coruna.

„Am vorbit înainte de a veni aici cu câțiva prieteni. Am vorbit cu Răzvan Raț aproape orice, despre cum e viața de aici și cum este lumea în România. Sfatul pe care el mi l-a dat a fost să vin la Dinamo, deoarece este un club cu o istorie foarte bogată. De când am venit în România mă simt foarte bine, lumea este chiar foarte prietenoasă.

Cu Raț am jucat doi ani de zile (n.r. la Rayo). Am mai vorbit și cu Borja Valle, care a ajuns la club înaintea mea. 

Când eram tânăr îmi plăceau Atletico Madrid și AC Milan, iar acolo am avut ocazia să-l văd pe «Mister» Contra. A fost extraordinar, sunt sigur că mă va ajuta foarte mult în carieră experiența lui.

De N’Doye (n.r. senegalez, ex-Dinamo) am auzit, a jucat cu fratele meu, și de Sougou (n.r. senegalez, ex-CFR Cluj) am auzit. 

Știu că voi fi cel mai înalt jucător din campionat (n.r. are 1,97), ăsta e un avantaj deoarece pot înscrie cu capul”, a declarat Abdoulaye Ba, pentru Pro TV.

Răzvan Raț l-a convins să semneze cu Dinamo: „Mi-a spus că este un club cu o istorie foarte bogată”
Abdoulaye Ba și Rufo Collado

VIDEO Lupu nu vede un viitor bun pentru Dinamo: „E faliment! Au 1,5 milioane de euro datorii și n-au adus un euro de trei luni”

Uriașul transferat de Dinamo e puternic, dar și capricios: „Uneori, colegii trebuie să-mi ia telecomanda din mână”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dvd1
dvd1  •  19 Octombrie 2020, 05:44

i-a facut o mare defavoare Rat astuia. Mai bine nu venea era mai cistigat. O sa vada el cum nu o sa ia un leu din salariu

3028460067217103
Liviu Terfea  •  18 Octombrie 2020, 19:37

Plus victorii cu Real Madrid, Internazionale Milano, Frankfurt, Atletico Madrid, etc. ASTEA NU CONTEAZA DUPA GANDIREA ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

223102608702428
Serge Sand  •  18 Octombrie 2020, 18:50

Mda, dacă a jucat o semifinală de Cupa Campionilor , după ce a eliminat deținătoarea trofeului, o semifinală de Cupa Cupelor, nu are istorie. Așa este!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează