FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum ne mai cunosc străinii? » Hagi, Nadia, Năstase şi... "nebunul de Gigi Becali" :O

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 00:39

Doi israelieni au asistat la antrenament ca să-l vadă pe Levy şi au arătat ce ştiu despre Steaua în afara numelui antrenorului: că patronul e un excentric celebru


Israelienii ştiu că Ronny Levy o antrenează pe Steaua. Chiar şi cei care trăiesc în afara ţării. Doi evrei stabiliţi în Austria au apărut la antrenamentul de ieri dimineaţă al roş-albaştrilor. I-a atras autocarul parcat în faţa vestiarului. "Am văzut scris mare pe maşină Steaua Bucureşti şi am venit să-l vedem pe Levy". Au strigat la el, deşi antrenorul avea treabă, fiind pe teren cu jucătorii. Le-a răspuns cu cîteva gesturi şi două-trei cuvinte.

Israelienii s-au interesat despre lot: "Ştim că Hagi a jucat la Steaua. Acum mai e vreun fotbalist pe care ar trebui să-l cunoaştem?". Nu li s-a răspuns nimic. "Aaa, deci celebru e doar patronul! Gigi Becali, cel mai nebun! Nu doar Israelul, toată lumea îl cunoaşte. Levy e foarte, foarte bun, dar Becali, nu! El e rău!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
cangurul
cangurul  •  21 Iunie 2011, 12:54
Postat de kostea pe 21 Iunie 2011, 02:05

Aveti in Peluza Sud si evrei?

la sapun cioara sau la furnal

fcd18
fcd18  •  21 Iunie 2011, 11:11

Si din vina cui s-o fi intamplat asta? Cine l-o fi promovat atat pe "nebunul" de gigi becali?

einstein2
einstein2  •  21 Iunie 2011, 11:03

adica s/p/o/r/t.ro

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close