FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum poate reuşi Cristea la Steaua: "Reghe trebuie să aibă o baghetă magică" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 19:57

Adrian Cristea a fost transferat la Steaua, iar aseară a jucat primele 45 de minute în tricoul roş-albaştrilor împotriva marilor rivali de la Dinamo.

Chiar dacă Reghecampf are mare încredere în fotbalist, nu la fel se poate spune şi despre Cosmin Contra. Antrenorul Petrolului consideră că Adrian Cristea poate alerga la fel ca ceilalţi stelişti doar dacă Reghe are o baghetă magică: "Cristea, de când s-a întors de la Standard, primul lui gînd a fost să plece de la Petrolul. Din prima zi a transmis acest mesaj.

Am încercat să-l convingem că ne bazăm pe el, dar prin atitudinea arătată în pregătiri, plus meciul oficial din Supercupă, ne-am dat seama că nu poţi să ţii cu forţa un jucător care nu vrea să mai rămînă.

Eu nu am fost mulţumit de randamentul lui nici în pregătire, nu s-a antrenat la potenţial maxim, şi atunci nici nu poţi să joci la potenţial maxim. Dacă Laurenţiu Reghecampf reuşeşte să-l facă să alerge cum aleargă ceilalţi de la Steaua, ar fi singurul care reuşeşte aşa ceva, toţi ceilalţi nu am reuşit... Poate Laurenţiu are o baghetă magică...", a spus Contra la Dolcesport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
avocatul85
avocatul85  •  14 August 2013, 16:44

Avem 11 eroi multi adversari de rapus Avem un nume vestit Rosu-Albastru culori Avem sange latin, suntem invingatori!!! Tot stadionul striga acum Steaua Tot stadionul striga acum Steaua Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he In fiecare minut, suntem alaturi de voi Cu Steaua pana la moarte castigati pt noi Avem peluza ce striga bine ati venit in infern!!! Iar adversari de frica nu se mai vad pe teren!!! Tot stadionul striga acum Steaua Tot stadionul striga acum Steaua Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he!!!

avocatul85
avocatul85  •  14 August 2013, 02:20
Postat de torque1981 pe 13 August 2013, 12:01

bianca - cel mai bun jucator din liga 1 - ce bine ca a semnat cu voi :))

culca-te !

torque1981
torque1981  •  13 August 2013, 12:01

bianca - cel mai bun jucator din liga 1 - ce bine ca a semnat cu voi :))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează