FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum readuce Gigi Becali Steaua în Ghencea » Combinaţia care îi va permite lui Dodel să se întoarcă "acasă"

Steaua se poate întoarce în Ghencea graţie unei alianţe politice a lui Gigi Becali cu ministrul Gabriel Oprea
Steaua se poate întoarce în Ghencea graţie unei alianţe politice a lui Gigi Becali cu ministrul Gabriel Oprea

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 11:12

Gigi Becali e aproape de a găsi cheia pentru reîntoarcerea echipei pe Ghencea. Legăturile politice dintre patronul Stelei şi ministrul Gabriel Oprea îi poate readuce pe Tănase şi compania "acasă"

Gigi Becali a anunţat la GSP TV că ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a spus că e hotărît să ofere gratis Stelei stadionul din Ghencea: "Am auzit că ministrul Oprea vrea să-mi facă o surpriză şi să ne cheme să jucăm gratis pe Ghencea. El pregăteşte tot acolo, e posibil să facem şi o combinaţie politică pentru că el are nevoie de partidul meu".

La ce combinaţie se referă Becali?
Finanţatorul Stelei, prin partidul său, PNG, e aproape de a intra într-o alianţă politică alături de partidul condus de ministrul Gabriel Oprea, UNPR. Becali a spus că noua formaţiune, în care e inclus şi Partidul Poporului, al lui Dan Diaconescu, se va numi "Mişcarea Populară Totul pentru Ţară".

Ar putea fi însă un impediment în calea realizării acestei alianţe. Oprea şi Diaconescu trebuie să accepte ca din sigla noii alianţe să facă parte crucea sau alt simbol al credinţei creştine, condiţie pusă de Gigi Becali.

Astfel, noua formaţiune politică poate avea şi primul mare impact, chiar dacă în plan sportiv. Steaua se poate întoarce pe Ghencea mai devreme decît se aşteptau şi cei mai înfocaţi suporteri, graţie unei combinaţii politice făcută de Gigi Becali.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
westultras
westultras  •  23 Septembrie 2011, 12:06

Vrajeala... nu credem nimic pana nu vedem echipa jucand acasa=Ghencea!!!

fansteaua12
fansteaua12  •  20 Septembrie 2011, 07:27

Ministrul Oprea este de acord cu reluarea negocierilor dintre Becali si reprezentantii armatei, dar din cauza unor datorii pe care Becali o are de platit si se incapataneaza sa o plateasca, sufera pe langa jucatorii stelei si suporterii adevarati ai echipei care nu se pot deplasa prin toata tara la meciurile echipei favorite.

marcu03
marcu03  •  19 Septembrie 2011, 22:34

De atata ingamfare, Gigi nu e in stare sa gaseasca nici cararea care duce la wc-ul din fundul curtii din Pipera, dar sa mai faca el strategii politice. Cel mai bun sprijin al lui intr-o problema, este atunci cand nu se baga. Unde pune el mana, crapa. De aia merge STEAUA asa de bine, ca se pricepe oierul la strategii. Daca achita datoria de 230.000 de dolari catre armata (bani pe care ii pierde gigi intr-o seara la ruleta), steaua era acum pe primul loc in Ghencea si avea stadionul plin la meciuri. Asa, din cauza orgoliului nesimtit, sufera suporterii. De fapt pierde si Gigi, dar de asta nu imi pasa.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează