FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Cum să dai la poartă

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Ieri, în zona Doamna Ghica, doi bucureşteni au luat o poartă de fotbal de pe teren şi au tîrît-o pe şosea pînă la ei acasă. Probabil luni va fi vîndută ca fier vechi

Sîmbătă 13, zi cu ghinion, nu dai aşa uşor la poartă. Superstiţia nu ţine şi pentru doi bucureşteni din cartierul Doamna Ghica, care s-au hotărît să ia pur şi simplu barele de pe terenul de fotbal şi să le tîrască aproape un kilometru pînă la ei acasă!

Acţiunea le-a ieşit, nici un agent de poliţie nereuşind să intercepteze faza îndelung exersată la antrenamente pe timp de zi. Casele de pariuri din zonă deja au scăzut dramatic cota oferită pentru varianta: " poarta ajunge luni la centrul de valorificare a fierului vechi".

Faza s-a petrecut în jurul orei 16:30, cam în timp ce, în Liga I, FC Braşov alerga după golul de onoare în partida cu Universitatea Craiova. Talentaţii sprinteri au luat poarta din zona parcului şi au tîrît-o pe "Doamna Ghica", apoi brusc au traversat viclean pe strada Pietrişului. Cei doi, dar nici purtătorul lor de cuvînt nu au putut fi contactaţi pentru a-şi spune părerea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
lucell
lucell  •  14 Martie 2010, 11:19

:)))))))))))) foarte tare. hahaa...de ce sa sune la 112 mah e mai comica faza asa:)) "lasa SA MANANCA si copiii lor o paine" :))))))

 •  14 Martie 2010, 10:50

astia sunt tzigani dinamovisti din ghica tei !!!

muie.rapid
muie.rapid  •  14 Martie 2010, 09:08
Postat de iubita pe 14 Martie 2010, 01:45

pai din cate vad e un crastelist cu geaca ros-albastra..cu fratele sau oltean sau dobrogean.apropo....uite-te in oglinda si vezi cat de bronzat esti

VEZI CA EAST cRAPIDIST DEA VOSTRU

Vezi toate comentariile (13)
Comentează