FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum se putea schimba cariera unui atacant trecut pe la Dinamo: "Ăsta e singurul meu regret"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 13:34

Liviu Ganea (30 de ani) joacă acum pentru Carmen București în Liga a 4-a, dar cariera sa putea fi alta. Acesta a povestit un episod petrecut înainte de a semna cu Dinam, în 2005, când putea ajunge la Ajax.

"Singurul meu regret a fost la 16 ani, cand in loc sa ajung la Dinamo trebuia să ajung la Ajax. As fi avut alt traseu, probabil lucrurile s-ar fi desfășura altfel. Atunci au fost discuții ca eu să mă transfer de la Școala de Fotbal Gică Popescu la Ajax. Îmi pare rău ca nu s-a realizat, aș fi crescut într-o altă conjunctură, într-un alt fotbal practic.

Și n-ar mai fi trebuit să iau contact cu ce se întâmplă aici in Liga I, cu insolvențe, cu probleme, și cu lucruri de genul asta. Antrenorul meu de atunci, Paul Răducanu, care acum este șeful școlii de fotbal Gică Popescu, a fost personal atunci în Olanda, împreună cu Gică Popescu.

Era vorba despre un parteneriat cu cei de acolo, iar eu am fost propus pentru a ajunge la Ajax. Știu că era și o problemă cu părinții, ar fi trebuit să se mute acolo, cu mine, că aveam 16 ani. Acolo s-au oprit discuțiile, eu mai multe nu știu", a declarat Liviu Ganea la Pro x.

"Ăsta cred că ar fi cel mai mare regret, pentru că era o altă expunere, învățai alt fotbal. Aveam și vârsta foarte bună, 16 ani, de acolo puteam crește și să mă dezvolt într-un fotbal cum era cel olandez" Liviu Ganea

Liviu Ganea a jucat pentru Dinamo din 2005 până în 2011, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la Otopeni, Astra, CFR Cluj, Concordia Chiajna, Poli Iași, FC Brașov și Academica Clinceni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează