LIGA 1  ·  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Cum se vede haosul de la Dinamo prin ochii unui fost jucător al roş-albilor: „Ce se întâmplă acolo e oglinda societăţii. Multe baloane de săpun se sparg rapid”

Articol de , - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 14:36 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 15:08

Situația dramatică în care a ajuns Dinamo e regretată nu doar de cei implicați direct, ci și de ceilalți antrenori din Liga 1.

Printre ei și Leo Grozavu, care a adunat peste 100 de meciuri în tricoul „câinilor" în 6 ani, care vede situația din „Groapă" drept o pată pentru fotbalul românesc: 

VIDEO Leo Grozavu: „Ce se întâmplă la Dinamo e oglinda societății noastre”

„Ce se întâmplă la Dinamo e o pată pentru fotbalul românesc. E oglinda societății noastre. Nu doar în sport, ci în toată societatea civilă. Foarte multe baloane de săpun care se sparg rapid. Și la Dinamo vara arăta un club care își dorește performanță, care aduce jucători cu salarii cu mult peste ceea ce poate România să plătească. Și totul s-a volatilizat într-un timp scurt".

Dinamo, spre Liga a 4-a?

Tehnicianul lui Sepsi nu găsește o soluție pentru salvarea echipei, mai ales în condițiile în care cei mai mulți jucători importanți ar putea părăsi curând echipa: 

„E greu să se mai salveze. Din ce văd și aud e greu. Jucătorii sunt dezamăgiți, nemulțumiți, e greu să mai faci ceva. Atâta timp cât pleacă grosul echipei și rămân jucători foarte tineri, fără greutate, nu se poate. Dinamo nu-și permite experimente".

„Mereu a fost un zbucium intern la Dinamo"

Fostul stoper al lui Dinamo între 1992 și 1998 nu înțelege cum a fost posibil ca întotdeauna la formația alb roșie să existe scandaluri interne care să zdruncine clubul.

Simt un regret, am petrecut 6 ani acolo. Nu pot trece așa acești ani, fără să-mi pară rău. Așa s-a întâmplat mereu la Dinamo. Mereu a fost un zbucium intern care a creat dezechilibru. Clubul niciodată nu a putut performa, să mențină o linie a performanței constantă. După un an cu titlu, a fost un recul. A fost mereu o sinusoidă care nu e benefică unui club de mare tradiție", a spus Grozavu.

Citește mai multe știri din Liga 1: Petre Roman a recunoscut că a curtat-o pe Zoe Ceaușescu. Gestul Elenei Ceaușescu când a aflat
Libertatea
Comentarii (2)
jgcwgwgvgebtr  •  13 Ianuarie 2021, 15:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadikul  •  13 Ianuarie 2021, 15:15

Haosul de la Dinamo este floare la ureche , fata de haosul gripal din tara noastra !

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - FC Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
17:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iași - UTA Arad
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:45 Handbal F, Liga Campionilor
Vipers Kristiansand - FTC
Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Chelsea - Wolves
Eurosport
22:15 Fotbal, Premier League
Manchester Utd - Sheffield Utd
Eurosport
Program TV complet
Liga 1