FOTBAL  »  Superliga  »  UCRAINA

Cum se vede Steaua din Ucraina » "E sub Şahtior şi Dinamo Kiev"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 decembrie 2012 23:10

Steaua domină Liga 1 precum Şahtior în campionatul Ucrainei. Ionuţ Mazilu (30 de ani), atacant la Arsenal Kiev, nu crede că echipa lui Reghecampf mai poate fi ajunsă de rivale.

Totuşi, Mazilu e de părere că în campionatul ucrainean roş-albaştrii n-ar avea şanse la primul loc.

"Steaua, numai ea poate pierde campionatul! Echipele valoroase au pierdut foarte multe puncte. Steaua a luat jucători, cam ce a fost mai bun de peste tot şi am auzit că sînt plătiţi la zi, deci nu este nici o surpriză că e sus. Sînt jucători valoroşi, de echipa naţională.

În Ucraina, probabil că n-ar putea să treacă peste Şahtior şi Dinamo Kiev la momentul ăsta".

În Liga 1, Mazilu a jucat pentru Sportul şi Rapid.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  22 Decembrie 2012, 14:36

steaua a batut dinamo kiev dar acum cv vreme, si dinamo p sahtior, dar tot acum 8 ani...la momentu de fata NICI MAZILU NU STIE DACA SIGUR O BATE SAHTIOR SI DINAMO KIEV PE STEAUA. NICI SAHTIOR NUI O SUPER ECHIPA SAU D KIEV

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Decembrie 2012, 14:07

Nu e vorba numai de astea doua , ele sunt cele mai cunoscute.....Fotbalul din Ucraina si Rusia este cu 4-5 echipe peste locul 1 de la noi indiferent care e acela !

bilaro
bilaro  •  22 Decembrie 2012, 13:11

"Daca ar fi in Ucraina.." .. Nu.Nu asa se pune problema. Era mai simplu sa spuna ca Sahtior si Dinamo Kiev sunt peste Steaua ! Si ne si arata unde: bugete,nivel lot,salarii, baze, juniori..etc. .. :) Si nimeni nu s-ar fi simtit ofensat. ....:)) Asa cum s-a "ofensat" Poli Timisoara, si i-a tras-o lui Sahtior, taman cand erau convinsi ca sunt rupti din Soare.. Fotbalul , face ca scara valorilor (fotbalistice) sa fie relativa. .. Cine e CFR , si cine e MU.. Nu ? Dupa toate "datele", CFR ar trebuit sa stea acasa, sa economiseasca bugetul de deplasre..:))) Bravo, CFR ! .. Bravo, Poli !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează