FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum și-a luat Romario Benzar rămas bun de la Gigi Becali și Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 17:14

FCSB l-a vândut pe Romario Benzar (27 de ani) la Lecce în schimbul a puțin peste două milioane de euro. Fundașul dreapta le-a mulțumit lui Gigi Becali și Mihai Stoica pentru modul în care l-au tratat.

„Da, i-am mulţumit lui Gigi Becali pentru că au fost doi ani foarte frumoşi la Steaua, iar dânsul a făcut multe pentru mine. A avut încredere în mine, am jucam meci de meci. I-am mulţumit pentru această perioadă frumoasă pe care am avut-o şi nu numai lui, ci şi colegilor de la Steaua, domnului Mihai Stoica, care m-a ajutat foarte mult. Le urez baftă şi sper să se califice în Europa League şi să câştige campionatul.

A fost grea despărţirea, dar asta e viaţa de fotbalist. Am aşteptări mari, îmi doresc să joc, este un campionat puternic şi îmi doresc să mă integrez cât mai repede şi să joc. În ultimul timp nu am prea jucat la echipa naţională, am fost mai mult rezervă, dar sper ca datorită acestui transfer să am mai multe şanse de a juca”, a declarat Romario Benzar conform TV Telekom Sport.

„Este un mare regret al meu că nu am câştigat niciun trofeu cu Steaua. Nu ştiu de ce, dar cred că în anumite momente nu am fost concentraţi cu echipele mici. Un campionat se câştigă cu echipele mic”Romario Benzar

Citește și:

Gigi Becali și-a luat gândul de la Ianis Hagi: „Are un IQ mai mare decât al lui Gică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează