FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Cum și-a speriat Valentin Mihăilă vecinii: „E scandal, țipă!”

Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 14:22 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 16:36

Silviu Bogdan, fost director al Centrului de Copii și Juniori de la CS Universitatea Craiova și un apropiat al lui Valentin Mihăilă (21 de ani), a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live. 

În cadrul emisiunii, Silviu Bogdan a povestit un episod amuzant care îl are în prim-plan pe Mihăilă, în prezent jucător la Parma. Întâmplarea relatată de Bogdan s-a petrecut în perioada în care Valentin Mihăilă locuia în Craiova. 

VIDEO. Silviu Bogdan, întâmplare amuzantă cu Valentin Mihăilă: „E scandal, țipă”

„Vali Mihăilă mi-a spus la un moment dat, când am ieșit la masă: «dacă ați ști câte prostii am făcut noi când eram mici...». L-am întrebat de ce nu mi le-a spus, și a zis că «dacă vi le spuneam, cred că ne trimiteați acasă». Dar una recentă: el avea un apartament închiriat în Craiova. Mă sună un vecin de-ai lui, eu nu știam că respectivul, un prieten de-ai mei, e vecin cu Mihăilă. 

Zice «Silviu, vezi că se întâmplă ceva la Mihăilă în casă, e scandal, țipă». Zic «băi, stai puțin, eu nu cred așa ceva, știu ce copil am crescut. Stai puțin, că mă pui pe gânduri. Sigur e la apartament?» Îmi răspunde că «da, că 100% acolo este». Nu l-am sunat pe el, că nu știam cum să îl iau. Îl sun pe taică-su, suntem prieteni foarte buni. Îi zic «băi frate, vezi ce se întâmplă cu Vali, că am reclamații, mă sună vecinii că nu știu ce scandal e în casă». 

Îl sună pe Vali, apoi mă apelează taică-su înapoi și începe să râdă: «Juca FIFA și era supărat că pierde sau că nu îi ieșea ceva acolo». Vă dați seama cât suflet, câtă pasiune și energie are acest băiat? Cred că e cel mai echilibrat jucător pe care l-a avut Craiova, cu mâna pe inimă v-o spun. A știut ce vrea de la viață”, a spus Silviu Bogdan. 

6 milioane de euroeste cota de piață a lui Valentin Mihăilă pe Transfermarkt.com

Mai multe știri din GSP Live:

Detalii despre negocierile care au avut loc la transferul lui Valentin Mihăilă la Parma: „Și-a găsit impresarul în Italia” + „M-am supărat pe Giovanni”

Cum l-a ratat Craiova pe Radu Drăgușin: „De la Gică Popescu nu mai văzusem așa ceva! Un an l-am stresat pe Rotaru”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
the.fixer
the.fixer  •  11 Februarie 2021, 16:50

Mihaila cu zece clase peste Man

Vezi toate comentariile (1)
Comentează