FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA

Cum ţi s-a părut evoluţia Stelei? Mai au şanse "roş-albaştrii" la titlu?

Banel Nicolita, Nicolita, Steaua
Banel Nicolita, Nicolita, Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Steaua a obţinut doar o remiză cu Pandurii, scor 0-0, după un meci dominat de elevii lui Sorin Cîrţu de la un capăt la altul.

Evoluţia ştearsă a "roş-albaştrilor" a continuat şi la Tîrgu Jiu, unde steliştii lui Mihai Stoichiţă au fost foarte aproape plece învinşi de către gorjeni. Tremonti şi Nalaţi au fost cei care l-au pus la încercare pe Tătăruşanu, dar ocaziile lor nu au fost suficiente pentru a obţine victoria.

Tu ce crezi că ar trebui schimbat la pauză? Poate Steaua să obţină victoria şi să urce pe primul loc?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
radulinho82
radulinho82  •  27 Martie 2010, 13:18

jucatorii stelei are 0 valoare are 0 atitudine si 0 caracter se lasa calcati in picoare de toata lumea inloc sa ii rapsunda ciobanului pe teren si sai inchida gura bravo baietii lasa ti va de fotbal daca aveti un pic de onoare si respect FREESTEAUA

radulinho82
radulinho82  •  27 Martie 2010, 13:13

hahahahaah titlu vise placute cu cine cu toja banel kapetanos karamyeni si surdu ? bravo stoichita esti cel mai bun dar dece nu ionescu onicas si ochirosii ?

 •  27 Martie 2010, 01:05

o evolutie incantatoare,pai sigur ,daca nu steaua apai cine sa aiba sanse ,continuati la fel si o sa ajungeti acolo unde ne dorim cu totii IN LIGA II !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close