FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum ţine Laurenţiu Reghecampf evidenţa sancţiunilor la Steaua: amenzile tapetează peretele!

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 martie 2014 22:30

Reghecampf ţine tabelul cu amenzi în biroul lui. Întîrzierea la antrenament sau la masă, apariţia în şlapi la acţiunile echipei sînt printre rubricile din lista sancţiunilor.

La Steaua, amenzile nu se uită. Reghecampf nu le poate omite nici să vrea, fiindcă le are chiar sub ochi. Antrenorul a lipit tabelul cu amenzi pe un perete din biroul său şi are grijă să-l actualizeze la fiecare abatere a jucătorilor.

Laur a reuşit s-o transforme pe Steaua într-o campioană dintr-o formaţie care timp de şase ani nu reuşise să mai cîştige campionatul, pînă la venirea sa.

Şi, ca să impună ordinea la echipă, s-a ajutat şi de tabelul cu sancţiuni. Plătesc jucătorii care întîrzie la antrenament ori la masă, dar Reghe sancţionează şi abateri minore, cum ar fi nerespectarea meniului în timpul cantonamentului!

Echipa e cazată la un hotel din Bucureşti înaintea partidelor de pe teren propriu şi fotbaliştii au regim strict, pe care trebuie să-l respecte chiar dacă antrenorul nu procedează la fel ca ei. Asta înseamnă că Tănase, Gardoş şi ceilalţi campioni sînt obligaţi să se rezume la paste şi pui, deşi la masa vecină Reghe primeşte omletă sau alte mîncăruri mai grele.

Cea mai serioasă pedeapsă de pînă acum a încasat-o Mihai Costea, o sancţiune care a "bătut" tabelul cu amenzi. Olteanul s-a supărat că nu a jucat într-un meci din sezonul trecut şi nu a mai coborît la masă. A fost exclus din lot şi de atunci a mai prins doar sporadic primii 18.

Înainte, Rădoi era "poliţistul"
Pînă în 2010, cînd a plecat în ţările arabe, Mirel Rădoi funcţiona ca un zbir în vestiarul din Ghencea. Antrenorii nu aveau nevoie să-şi lipească amenzile pe peretele din birou, cum face Reghecampf, deoarece Mirel se ocupa personal de evidenţa sancţiunilor. Mirel a recunoscut la un moment dat: "Cînd unuia îi sună telefonul în vestiar, eu îl notez pe caiet".

Finul lui Becali, Rădoi era respectat şi datorită calităţilor fotbalistice, dar şi prin prisma atribuţiilor pe care le primise şi care-l făceau mai influent decît un fotbalist obişnuit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tbone
tbone  •  14 Martie 2014, 11:51

adevaru ca atunci cand ai cateva mii de euro salariu + zeci de mii de euro bonusuri de performanta, sa dai cu picioru pentru a bea alcool in cantonament sau alte penibilitati de genu tre sa fii si tare prost, cum majoritatea fotbalistilor sunt de fapt...rar mai vezi cate unu ca Rusescu care mai da o declaratie logica si corecta dpdv gramatical

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close