FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Toți ochii pe „Derby de România”! Ce rezultat și-ar dori Dan Petrescu la FCSB - Dinamo

Dan Petrescu
Foto:GSP
Dan Petrescu Foto:GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 14:01 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 14:28

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre derby-ul Dinamo - FCSB. Tehnicianul este de părere că meciul va fi unul plăcut și misează pe un egal între cele două echipe în condițiile în care ambele echipe s-au întărit înaintea meciului.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

„Cred că va fi un meci frumos, poate egal. Dinamo nu mai e Dinamo care a fost, nici jucătorilor care au venit nu le va fi ușor, dar se vede ca s-au întărit. Au luat jucători cu nume și cred că va fi un meci echilibrat, posibil egal”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de după meciul cu FC Botoșani.

Petrescu: „Budescu, poate face diferența până la 40 de ani”

Petrescu a vorbit și despre Constantin Budescu, jucător care s-a aflat în atenția celor de la CFR Cluj, însă, în cele din urmă, a semnat cu FCSB. 

Budescu e un jucător care mie-mi place, poate multă lume zice că nu e pe stilul meu, dar eu n-am avut niciodată o problemă cu jucătorii buni, îmi plac, sunt de luat pentru că pot face diferența. 

Budescu e un jucător care poate face diferența până la 40 de ani. M-a întrebat patronul, am zis că jucătorii buni mie îmi plac, dar unde să-l pun? În ce listă să-l mai pun și pe el? Nu mai aveam niciun loc. Dacă se mărea această listă...”, a încheiat Dan Petrescu.

Primul derby FCSB - Dinamo cu fani după 19 luni

FCSB - Dinamo va avea parte de peste 30.000 de spectatori, roș-albaștrii speră chiar să bată recordul actualului campionat, înregistrat la Rapid - FCSB, când au fost 35.000 de fani. 

În urmă cu 2 zile,, managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, anunța că s-au vândut 25.000 de bilete cu mai bine de 48 de ore înainte de startul jocului. Conform protocolului medical care e activ în acest moment în Liga 1, un stadion poate găzdui cel mult 75% din capacitatea lui. Cum se va juca pe Arena Națională, pragul maxim va fi de 41.700 de fani.

Citește alte știri despre FCSB - Dinamo:

Claudiu Keșeru, gata de derby-ul cu Dinamo: „Va fi un meci frumos, extrem de agresiv în primele 15-20 de minute”

Porumboiu, laude pentru un fotbalist de la FCSB: „E artist. Ia un șevalet și pictează!” » Ce șanse îi dă lui Dinamo în derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno999
creeperno999  •  12 Septembrie 2021, 22:49

Bine ca n-a jucat sarmaluta

elgabri
elgabri  •  12 Septembrie 2021, 17:35
Postat de dodo001 pe 12 Septembrie 2021, 15:31

Roș-albaștrii??? Pe bune? Sa înțeleg ca ei vor umple Național Arena? Doar ei?

Pai cine s ros-albastrii ca FCSB nu e !???

dodo001
dodo001  •  12 Septembrie 2021, 15:31

Roș-albaștrii??? Pe bune? Sa înțeleg ca ei vor umple Național Arena? Doar ei?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează