FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Cum vrea Gigi Becali vrea să îl convingă pe Iordănescu » Îi face contract băiatului său cel mic

Alex Iordănescu
Alex Iordănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 19:36

Gigi Becali a găsit soluţia de a-l sensibiliza pe Anghel Iordănescu şi de a-l face pe actualul senator să accepte oferta de a deveni noul manager general al Stelei.

Becali doreşte să îl legitimeze la Steaua pe fiul cel mic al "Generalului", Alex, în vîrstă de 17 ani. "Gigi Becali mi-a spus că vrea să îi facă deja contract lui Alexandru", a spus Iordănescu la GSP TV.

E stîngaci ca tatăl său
Dacă fiul cel mare al lui Iordănescu, Edi nu a impresionat ca fotbalist, fiind acum secundul lui Ilie Stan la Steaua, iar băiatul mijlociu, Andrei, e elev la Teologie, Alex poate fi singurul care poate călca pe urmele tatălui său. Alex este stîngaci ca şi părintele său şi este un fan înrăit al "roş-albaştrilor", pînă în vară fiind prezent la meciurile importante ale Stelei, în special cele din Ghencea. De asemenea, Alex a asistat şi la finala Cupei, 2-1 cu Dinamo.

"Ajunge mijlocaş defensiv"
Alex e elev la Liceul "Tonitza" şi iubeşte pictura. Dumitru Dumitriu pariază că băiatul lui Puiu va ajunge fotbalist la Steaua, nu artist plastic: "L-aş vedea mijlocaş la închidere. Nu va dribla niciodată ca taică-su. În primul rînd, el e prea înalt ca să facă ce făcea Puiu pe teren, nu poate să aibă acea mobilitate, schimbările de direcţie. Dar are suficiente calităţi ca să ajungă fotbalist bun, nu doar să facă sport aşa, pentru sănătatea lui. Dar e mic acum, depinde ce va dori".

CITEŞTE AICI UN ARTICOL CU ALEX IORDĂNESCU DIN URMĂ CU UN AN!

Playtech: Doliu imens pentru Serghei Mizil: Este cea mai tristă zi din viaţa mea


Comentarii (15)
eugen.76
eugen.76  •  05 Octombrie 2011, 21:38

pentru toti cei care simt alb-albastru si toti suporterii Romaniei urmariti clipul asta..azi l-am facut ..www.youtube.com/watch?v=3umqI0Djk9U&feature=mh_lolz&list=HL1317839288

drac.m12
drac.m12  •  05 Octombrie 2011, 21:31

ce pula mea iordanescu iordanescu ce e vrun idol si eu nu stiu bagamias pula in el in nevastasa si in copii lui ca nu sant buni de nimic

ramona_petri
ramona_petri  •  05 Octombrie 2011, 21:24

Eu cred ca'l vrem noi la Dinamo :)))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează