FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Cum vrea Lăcătuş să destabilizeze liderul

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Steaua va propune un vîrf împins, pe columbianul Pepe Moreno, susţinut din spate de un trio eminamente ofensiv: Dayro-Dică-Mendoza.


1. Dani şi Leao, umbrele lui Dică
Cel mai probabil, Andone va răspunde prin aceeaşi pereche de închizători pe care i-a folosit şi la meciul cu Craiova, Dani-Leao. Ei vor avea sarcina să-i blocheze zona de acţiune a lui Dică, fotbalist considerat de Andone pericolul numărul 1.

2. Dayro, asul din mîneca Stelei
Principala mutare a lui Lăcătuş va fi trimiterea lui Dayro Moreno ca mijlocaş dreapta. "Fiara" vede în tehnica şi viteza columbianului argumentele cele mai nimerite pentru ca apărarea CFR-ului să fie destabilizată pe partea sa stîngă, acolo unde Dorsin este un jucător cu mare experienţă, dar greoi şi încă neadaptat sută la sută în angrenajul clujenilor.

3. Mendoza-Tony, ce duel!
Dacă Pepe Moreno va fi luat "în primire", în funcţie de fază, de Cadu şi Sousa, o confruntare tare se anunţă în stînga atacului Stelei. Mendoza, un jucător care e folosit mijlocaş de bandă la Steaua, dar care la origini e atacant, îl va avea în faţă pe "Pitbull-ul" Tony. Andone, după ce a văzut două amicale ale roş-albaştrilor în Cipru, l-a caracterizat pe Mendoza ca fiind un "jucător de clasă în ofensivă".

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (42)
 •  29 Februarie 2008, 23:33

am fost stelist,iubesc steauaua ca si club,dar e pacat ca pe in acel club sunt uni ca si gigi si radoi,dar find di judetul cluj nu pot sa spun ca ori cum ai intoarce clasamentul tot clujul e pe primul lac,haide cfr,haide u restul in divizia B,celor care nu le convine sa-mi scrie

 •  29 Februarie 2008, 19:28

ba cu astia cfr ul tre sa faca scor de neprezentare........0-3 si gata....dar sincer va fi un meci nashpa ca spectacol ca steaua va refuza jocul si se va termina 0-0 su eventual din greseala vreoun gol de catre o echipa.........plm..

 •  29 Februarie 2008, 19:11

te stimez lacatus!!! asa te vreau pe ei tata! si pe mama lor!!! daca ii vei folosi pe cei 3: pepe moreno,mendoza si dayro morena sigur STEAUA va bate la scor!!! STEAUA-CFR: 3:1; fortza STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează