FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum vrea Steaua să-l achiziţioneze pe Denis Alibec: "Îl luăm, dar plătiţi-l voi!"

Alibec, 22 de ani, era dorit la Steaua în principal de patronul Gigi Becali
Alibec, 22 de ani, era dorit la Steaua în principal de patronul Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 21:24

Roş-albaştrii le-au propus celor de la Inter să-l cedeze pe atacant sub formă de împrumut, fără nici o pretenţie financiară, iar salariul să fie suportat în întregime de gruparea italiană.

Steaua îl avea pe lista de achiziţii încă dinainte de finalul campionatului, dar nici pînă acum n-a reuşit să-l achiziţioneze. E vorba despre Denis Alibec, care în ultimul sezon a evoluat pentru Viitorul Constanţa, dar care aparţine în continuare de Inter Milano.

Motivul pentru care cei din Ghencea n-au putut să rezolve transferul e propunerea pe care steliştii au făcut-o grupării italiene: împrumut pentru un an, fără ca Steaua să achite vreo sumă de bani şi, mai mult, întreg salariul să-i fie suportat în continuare de clubul patronat de Massimo Moratti.

Cei de la Inter n-au acceptat şi au pornit discuţiile cu Bologna, care deja l-a cedat grupării din Milano pe Capello, un puşti cotat la 2,5 milioane de euro. Alibec ar fi de acord să evolueze la Bologna, mai ales că ar urma să joace în prima ligă italiană.

Cum pînă în acest moment nu a semnat cu altcineva, Alibec încă are şanse să vină în Ghencea. E posibil ca în zilele viitoare, Steaua să-şi reconsidere poziţia şi să fie de acord să-i suporte lui Alibec măcar o treime din salariul de aproape 30.000 de euro lunar pe care îl are.

5 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Alibec în sezonul trecut pentru Viitorul, în cele 23 de meciuri în care a evoluat

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iunie 2013, 14:09

...si daca se poate, numarul de zile in care va fi imprumutat la Steaua, sa fie scazute si din pedeapsa lui Jiji !

spectatorul
spectatorul  •  28 Iunie 2013, 10:49
Postat de mad_musu pe 28 Iunie 2013, 08:03

nici mie nu imi place mimisor... da... la cate s-au intamplat in Ghencea in ultima luna era greu de crezut ca ar fi fost cineva capabil sa aduca un atacant bun, sau pe aproape oricum orice lucru rau spus despre mimisor e in proportie de 75%adevarat, asa ca iti dau dreptate

Hai, pot sa inteleg faptul ca nu au luat pe nimeni pana nu a venit decizia finala UEFA, dar daca nici saptamana viitoare nu avem macar un atacant nou, MM nu are nicio scuza.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  28 Iunie 2013, 10:03
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 28 Iunie 2013, 09:16

Logic, se cauta un atacant bun spre foarte bun, liber de contract, care sa joace fara bani si daca se poate sa aduca si vreo 1000 de euro pe luna de acasa pentru ca joaca la Marea 5tOAiA echipa lui Jijilava MbheheCACAli si Memelusha Gay Facebucista.

Plus ca trebuie sa vina in genunchi si sa anunte presa, sa vada lumea cum se vine la Steaua.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează