FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cuplu E&G » Dinamo și-a găsit perechea de atacanți: Rednic vrea să îi folosească și în Cupa Ligii

Camerunezul Essombe a jucat pînă la începutul lunii august doar în Franța, la mai multe formații din diviziile inferioare
Camerunezul Essombe a jucat pînă la începutul lunii august doar în Franța, la mai multe formații din diviziile inferioare

Articol de - Publicat luni, 31 august 2015 00:00

Essombe și Gnohere au punctat din nou, decisiv, Rednic luînd în calcul să joace cu amîndoi în confruntarea cu Pandurii, din Cupa Ligii, din 10 septembrie.

Mircea Rednic a descoperit apă în deșert. Toată perioada de pregătire n-a avut nici un atacant de careu, Alexe, Moldoveanu sau Himcinschi putînd evolua și în alte zone ale terenului, apoi Harlem Gnohere și Marcel Essombe au devenit ultrarapid săgețile lui Dinamo.

Cei doi au marcat în al doilea meci consecutiv. După 2-0 cu Petrolul, un 2-2 cu Pandurii. Iar "Puriul" ia în calcul să joace cu amîndoi titulari, cît mai curînd, poate chiar de la proximul meci oficial, tot cu Pandurii, pe 10 septembrie, în Cupa Ligii.

Rednic ar mai fi dorit un jucător cu profil ofensiv, însă avînd în vedere randamentul pe care-l arată cei doi, Dinamo renunță pe moment la a mai aduce un vîrf.

Gnohere și Essombe mai au puțin pînă să ajungă la parametrii fizici doriți de către antrenor. Tocmai de aceea sînt folosiți pe rînd. Essombe a dat două goluri în două meciuri ca titular, fiind substituit, de fiecare dată, cu Gnohere, care a contribuit și el cu tot atîtea goluri.

"Îi felicit pe amîndoi că au marcat, mai ales că nu sînt la punct cu pregătirea fizică. În aceeași situație e și Palici, care a făcut o primă repriză bună, a dat o pasă de gol, dar după pauză a comis mai multe erori. După pauza competițională, de două săptămîni, cu toții vor juca mai bine"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

3 goluriare Gnohere, puncherul la zi al "cîinilor"

Mai vrea achiziții

Rednic caută în continuare jucători pentru faza defensivă, după ce și-a eficientizat ofensiva. "Zilele viitoare, căutăm să mai aducem un fotbalist, vom anunța exact cînd sînt lucrurile clare", a comentat antrenorul ce va avea, pe termen nelimitat, și atribuții de manager. Landry Mulemo, fundaș stînga, 27 de ani, rămîne în continuare în atenția tehnicianului.

Certați

Dinamo continuă să fie neînvinsă în acest campionat, 4 victorii acasă și 5 remize în deplasare, însă Rednic n-a fost pe deplin satisfăcut de jocul cu Pandurii: "Dacă adversarii ar fi marcat în urma unor faze construite, n-aș fi avut nimic de zis, dar nu și cînd primim gol din fază fixă, cum a fost la prima reușită a lor. Mă bucur că am avut reacție, bară imediat după 2-1 al lor și, în sfîrșit, golul remizei. Pînă la urmă, a fost un rezultat echitabil".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  31 August 2015, 10:59

"Rednic caută în continuare jucători pentru faza defensivă, după ce și-a eficientizat ofensiva." Păi să-i aducă pe Nivaldo şi Godfroid :D :D :D :D

chris_bu67
chris_bu67  •  31 August 2015, 10:49

Salutări tuturor suporterilor dinamoviști de pretutindeni!Să ne bucurăm de începutul bun de sezon și să fim alături de băieți și de nea Mircea pt. care am tot respectul,se vede mâna de antrenor,se vede ceva din mentorul său,nea Mircea Lucescu!Foza Dinamo!

john.peris
john.peris  •  31 August 2015, 10:39

Respect Mircea, Forza Dinamo !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează