FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cuplul Porumboiu - Andone din vară la Rapid? » Patronul Vasluiului e tentat să îi ia locul lui Copos

Porumboiu şi Andone ar putea colabora din vară la Rapid.
Porumboiu şi Andone ar putea colabora din vară la Rapid.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 martie 2013 21:54

George Copos pare din ce în ce mai tentat să părăsească lumea fotbalului, în timp ce patronului de la Vaslui îi surîde ideea preluării echipei din Grant.

După ce a declarat că i-a recomandat lui Nicolae Badea să părăsească scena fotbalistică, George Copos îşi pregăteşte şi el ieşirea din fenomen. Condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul "Loteria I" plus alţi 5 ani, tot cu executare, în Dosarul Transferurilor, finanţatorul giuleştenilor nu pare a mai avea puterea să conducă echipa.

Potrivit surselor gsp, patronul din Giuleşti ar fi purtat zilele trecute o discuţie cu reprezentanţi ai suporterilor, îngrijoraţi de soarta clubului. Copos le-ar fi promis fanilor că, în cazul în care verdictul judecătorilor îi va fi în continuare nefavorabil, echipa va fi preluată de către Adrian Porumboiu!

Nemulţumit de lipsa performanţelor şi de neimplicarea publicului de la Vaslui, fostul arbitru este tentat să îşi retragă complet finanţarea de la clubul moldav. Dacă planul de reorganizare a Rapidului este acceptat, lui Porumboiu îi va fi mult mai uşor să se implice financiar, iar Copos îşi va primi o parte din datoria clubului faţă de firmele sale.

Şi banca tehnică ar suferi schimbări, Ioan Andone fiind gata pentru o revenire în Giuleşti. Prezent la derbyul cu Petrolul, Andone nu a exclus o revenire, ba chiar a confirmat că aceasta s-ar putea produce la vară.

"Eu cu Nicolae Badea sîntem prieteni, ne respectăm foarte mult. I-am spus că noi doi nu mai avem ce căuta în fenomenul ăsta. Şi sînt «n» motive pentru care locul nostru nu mai este aici. Le-am spus de nenumărate ori, nu are rost să le mai repet" (George Copos, finanţator Rapid)

"Îmi era dor de atmosfera de aici. Voi mai veni. Din vară discutăm, aş reveni la Rapid. Mi-a plăcut echipa, domnul Copos chiar ieri mi-a oferit postul de manager general" (Ioan Andone, fost antrenor Rapid)

10 partide a fost Ioan Andone tehnicianul giuleştenilor în sezonul 2009-2010, în care a reuşit 4 victorii, 5 remize şi o înfrîngere

5-1 a fost cea mai răsunătoare victorie a Rapidului condus de Andone, chiar împotriva Stelei, pe 18 aprilie 2010

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
gymd
gymd  •  15 Martie 2013, 15:22

cum ar fi ca din echipele ''sarace'' pe care le numeau Oierii sa devenim 2 forte ale Romaniei. Porumboiu-Rapid ; Negoita-Dinamo pt ca baietashii astea 2 au bani cu carul

gymd
gymd  •  15 Martie 2013, 15:21

pedrogar: pai asa ziceau si de Badea ca se retrage si uite ca s-a retras, deci totusi sa-i credem pe cei de la jesepeu :))))))))))))))))) orikum Succes, sper sa reveniti akolo sus impreuna cu noi si cu Steaua, Respect

gymd
gymd  •  15 Martie 2013, 15:16

Vrabia malai viseaza :)))))))))) mi-e greu sa cred ca va veni Porumboiu la Rapid, chiar daca este un fan innascut al rapidului akum cateva zile parca zicea ca ar vrea si el sa se retraga din fotbal, daca chiar este adevarata stirea si se va oficializa venirea lui Porumboiu la Rapid, Rapidul ar putea atinge performantele din 2006

Vezi toate comentariile (36)
Comentează