FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Curățenie » Rednic a dat afară deja doi "cîini", mai urmează trei

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 00:00

Rednic pregătește o mare curățenie în vacanța de iarnă. Fundașul stînga Antonio Ghomsi și mijlocașul central Ricky van Haaren sînt deja istorie.

Cei doi deschid seria unor noi plecări din "haită". Fostul căpitan al echipei, Alioșa Vojnovici, 30 de ani, nu mai este văzut cu ochi buni și are periclitat viitorul în alb-roșu. Și Ante Puljici, 28 de ani, fundașul central, este aproape de o despărțire de Dinamo, croatul jucînd 10 meciuri pentru "cîini". Patrice Feussi, 29 de ani, fundaș stînga, este și el pe "lista neagră", iar Shalaj, 25 de ani, nu are certitudinea că va continua din iarnă, deși a sosit doar de două luni la Dinamo. "Ne pregătim să facem o echipă puternică pentru primăvară", a declarat misterios ieri Rednic la DolceSport.

17 fotbaliştiau sosit în vară la Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
protech
protech  •  11 Decembrie 2015, 18:25
Postat de theodoric pe 11 Decembrie 2015, 12:38

ai tu habar ce inseamna munca ma? singura ta obligatie pe care ai avut-o in viata asta a fost sa stai in genunchi sugand *** pt un colt de paine... atat ai facut... ce naiba ba esti asa ***... rad si copiii pe strada cand te vad ***....

baaa te-au moderat astia dar au lasat cuvantul "***" =))))))))))) ala e ok cica :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  11 Decembrie 2015, 17:19

Nea Mircea i-ai uitat pe Nedelcearu,Serban si nu in ultimu rand petarda petardelor care ne mananca zilele si ala se numeste COSMIN MATEI !!! Cel mai prost mijlocas din Tara !!!

mihai231
mihai231  •  11 Decembrie 2015, 15:54

si Matei..??....trece-l imediat pe lista nea Mircea.....asteptam 5-6 jucatori sa batem gioarsele din play off :fotbal club sportiv bucuresti sau ma rog cum vrei sa o spui dumneata: ...pitesti, mai nou-----sa le scoatem fumurile din nas.....ca si asa sunt dopati dupa venirea celui mai mare falsificator din istoria campionatului romanesc.....regheblat...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează