FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Curelea ploieştean » Dorit de granzii din Liga 1, atacantul Sportului va semna cu Astra

Curelea a fost la un pas să ajungă la Vaslui în această vară.
Curelea a fost la un pas să ajungă la Vaslui în această vară.

Articol de - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 septembrie 2012 20:23

Deşi a fost dorit de echipele fruntaşe din Liga 1, Curelea va semna în aceste zile cu Astra, fiind cerut insistent de Mulţescu.

Costin Curelea (28 de ani) nu va evolua din nou în Liga a II-a o dată cu retrogradarea Sportului. Nu a ajuns la Steaua sau Rapid, unde a fost în capul listei de transferuri, nici la Vaslui, acolo unde s-a şi antrenat cîteva zile, ci la Astra, unde Mulţescu a considerat că ar fi mare nevoie de un atacant care să aibă calităţile căpitanului din Regie.

Tehnicianul a explicat ieri după-amiază de ce l-a vrut, comparîndu-l şi cu Super-Mario Gomez, atacantul de 40 de milioane de euro al lui Bayern Munchen: "Mă bucur că a venit, este 99 la sută jucătorul nostru. Va fi un om de bază al echipei, seamănă cu Mario Gomez, are multe calităţi asemănătoare, o să vedeţi cît de bun va fi în următoarea perioadă".

Curelea s-a antrenat deja ieri cu ploieştenii, dar aşteaptă să fie declarat liber de contract de comisiile LPF, perioada de mercato încheindu-se la începutul săptămînii.

19 goluri a marcat Curelea în 113 meciuri în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
marius10094
marius10094  •  12 Septembrie 2012, 09:31

Pe 23.sept.2012 sau in cel mai rau caz 06.oct.2012...AFC ASTRA Giurgiu va juca primul meci oficial pe stadion Marin Anastasovici"Olimpia"...acolo unde gazonul este gata,nocturna la fel si in urmatoarele ctva zile vor monta si scaunele....de ce mai spuneti FC ASTRA PLOIESTI cand Ioan Niculae a confirmat ca se numeste AFC ASTRA Giurgiu,sunteti chiar asa tampiti ???

tripp
tripp  •  12 Septembrie 2012, 09:05

19 goluri in 113 meciuri si mai e si rominashi ,,vopsit,, asta da valoare......:)

terminatorul2
terminatorul2  •  12 Septembrie 2012, 01:13

Curelea ploieștean ?? Fals , poate giurgiuvean !! Joacă la Astra Giurgiu !!! : )))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează