FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cursă contracronometru pentru transferul verii » Hamza Younes pune presiune pe Steaua: "Nu ştiu cît pot aştepta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 15:13

Steaua negociază intens în aceste zile cu Botev Plovdiv pentru a-l transfera pe tunisianul Hamza Younes. Bulgarii ţin însă de preţ, iar campioana României l-ar putea pierde pe fostul golgeter al Petrolului.
"Nu e nimic concret cu transferul la Steaua. Eu am problemele mele de rezolvat la clubul meu. Cluburile vor negocia şi vor hotărî, eu nu pot intra în această poveste. Voi munci, atît timp cât sunt contract, pentru a juca şi mă voi concentra numai pe asta. Sînt şi alte cluburi interesate de mine, voi alege ce este mai bine pentru cariera mea. Nu ştiu cât pot aştepta, nu ţine de mine.

Vom vedea cine se înţelege prima dată cu Botev şi vom discuta. Normal că mi-ar plăcea să revin în România, dacă se vor înţelege cluburile. Îmi place foarte mult în România. Am avut două sezoane foarte bune la Petrolul, am rămas cu amintiri frumoase. A fost un plus în cariera mea. Din ce am vorbit cu cei de la club, suma de transfer cerută pe mine nu e mare pentru un atacant", a spus Hamza Younes la DigiSport.

400.000 de euro ar fi suma de transfer solicitată de bulgari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
galben_albastru
galben_albastru  •  08 August 2014, 22:48

In ritmul asta urmeaza sa faca cheta presa sportiva sa il cumpere pe hamza ca tare mult isi doreste transferul asta. ce scarba mi-e de astfel de stiri, pentru presa exista doar steaua si dinamo, restu sunt asa de dragul competitiei, natia isi merita soarta!

edward.
edward.  •  08 August 2014, 17:08

Se pare ca Gardos va pleca la Southampton pentru 6 milioane de euro.

spectatorul
spectatorul  •  08 August 2014, 16:45
Postat de ulita_magheru pe 08 August 2014, 15:44

E al Stelei ...nu va mai faceti atatea probleme....

Pai daca e, de ce nu e prezentat si de ce nu joaca?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează