FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Curtea de Argeş va juca la Piteşti

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2010 00:00

Conducerea clubului Internaţional Curtea de Argeş a ajuns la un acord de principiu cu Primăria Piteşti pentru ca formaţia pregătită de Ionuţ Badea să poată evolua din retur pe arena Nicolae Dobrin. Pe arena din Piteşti îşi desfăşoară meciurile şi FC Argeş, formaţie din Liga a II-a.

În tur, echipa antrenată de Ionuţ Badea a evoluat la Mioveni şi plăteau o chirie de 4.000 de lei pentru fiecare meci disputat pe Arena echipei Dacia. În plus, argeşenii puteau face şi un antrenament.

Piteştenii mai aveau şi varianta de a juca la Rîmnicu Vîlcea dacă nu se rezolva problema sau chiar să continue la Mioveni.

Săptămîna trecută gsp a anunţat această mutare, dar cei din conducerea clubului argeşean a dezminţit informaţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  15 Ianuarie 2010, 18:20

Sunt bineveniti ! Dar dorim ca FCArges sa revina si ea in liga 1 !

 •  15 Ianuarie 2010, 16:39

Cocosh aberezi. Du-te la aer, fa miscare, relaxeaza-te, evetual poti sa vii si la meciuri sa incurajezi o echipa argeseana. Eu unul personal ma bucur mult ca pe langa echipe de mana a 2-a, a 3-a care ne vor capaci la greu in retur voi avea ocazia sa-i injur pe stelisti si dinamovisti. Hai FC ARGES, hai INTERU'!

 •  15 Ianuarie 2010, 13:31

si eu sunt fan violet, si care e problema sa joace inter aici, e doar echipa din judet pe Ghencea cum a jucat Urziceniul?? Daca pica si Inter, adio echipa in prima liga pentru judetul nostru Asa ca lasati prostiile astea gen dinamo rapid si steaua, suntem toti argeseni si tre sa ne sustinem echipele din judet iar acum pe inter

Vezi toate comentariile (7)
Comentează