FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RIED 1-1

Curtean a "dat-o în bară", Strătilă a obţinut penalty » Cum au evoluat proaspeţii "cîini"

Curtean a fost aproape de gol în minutul 54 cînd a nimerit bara cu un şut din afara careului
Curtean a fost aproape de gol în minutul 54 cînd a nimerit bara cu un şut din afara careului

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2012 20:27

Dinamo a terminat la egalitate al doilea amical din stagiul de pregătire din Antalya, 1-1, cu SV Ried. Ciobotariu i-a folosit din primul minut pe nou-veniţii Strătilă, Curtean şi Tameş

Cum s-au descurcat jucătorii transferaţi de Dinamo în această iarnă:

Iulian Tameş. A jucat mijlocaş central alături de Pătraşcu şi a fost înlocuit cu Bucşă în minutul 60.. Tameş şi-a confirmat calităţile tehnice reuşind un joc bun de pase, dar a suferit pentru că n-a avut alături un mijlocaş care să-l acopere pe faza de apărare. Noul "cîine" poate fi o soluţie pentru rolul jucat de Cătălin Munteanu în echipa lui Ciobotariu.

Sorin Strătilă. Mijlocaşul dreapta a preluat tricoul lui Torje, cu numărul 22, şi avut cîteva acţiuni bune pe banda dreaptă. În minutul 27 a obţinut un penalty, ratat Pătraşcu. A reuşit să facă un cuplu bun cu Laurenţiu Rus, pe care l-a ajutat deseori în defensivă. În acest moment este favorit pentru titularizare pe postul de mijlocaş dreapta. A fost în locuit cu Bakaj în mintul 55.

Alexandru Curtean. Fostul timişorean a evoluat pe banda stîngă şi a fost mai discret decît Strătilă. Mijlocaşul a fost foarte aproape să marcheze în minutul 54, cînd şutul său de la marginea careului mare a lovit bara. Curtean a fost înlocuit de Cosmin Matei în minutul 67.

Cosmin Matei. Mijlocaşul de 20 de ani adus de Astra a părut timorat în al doilea meci jucat în tricoul alb-roşu. A pierdut majoritatea baloanelor, demonstrînd că mai are mult de lucrat pînă să poată fi integrat în angrenajul lui Ciobotariu. Matei a avut şansa de a aduce victoria pentru Dinamo în ultimul minut al jocului, dar scăpat singur cu portarul lui Ried, a şutat slab în blocajul acestuia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
breitner
breitner  •  29 Ianuarie 2012, 09:41

bine ca i se da sanse lui ganea sa arate ca nu mai sare mingea din el la 10 metri ci doar la 7-8 !

okeanos
okeanos  •  29 Ianuarie 2012, 09:20

Ce ramane dupa acest meci? Portarul nesigur. Apararea-prea multe improvizatii. Mijlocul eu il vad altfel, cu Bakaj, Matei, Tames, jucatori care stiu cu mingea. Patrascu este ok. Din atac mi-a placut Alexe .Cam atat.

okeanos
okeanos  •  29 Ianuarie 2012, 08:58
Postat de ionut.07 pe 28 Ianuarie 2012, 20:37

Noile achizitii arata ca se adapteaza din ce in ce mai bine.Matei,"bunii mei" n-a pierdut majoritatea mingilor.Ba chiar a facut un joc bun de pase la mijloc,asemenea lui Bakaj,iar in final a avut o ocazie mare de gol.Stim cu totii ca sunteti niste mascarici,dar nu puteti sa ne pacaliti asa usor.A facut un meci bun si Matei.Sunt niste achizitii foarte utile.Patrascu si Stoica nu trebuie sa plece.Cel putin nu-n returul asta,iar Tucudean a aratat ca e o solutie buna pentru Dinamo.

observatii corecte. Revenind la tema concurentei si a sanselor egale. E de neinteles de ce in aceste meciuri amicale fara presiunea rezultatului nu se acorda sanse egale si aici ma refer cel putin la timpii de joc. Ce rost are sa faci inlocuire la 5 min dupa pauza? De ce nu faci toate inlocuirile la pauza.?Ce mai poate arata un jucator dandu-i 10 minute de joc? De ce nu i se acorda sanse si portarului, ca Naumovski a fost aerian in cel putin 3-4 faze. Ceva e putred acolo-n staff!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close