FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

EXCLUSIV Cutremur la FRF: demisii „în bloc” la Casa Fotbalului!

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2020 21:36 / Actualizat duminica, 16 august 2020 22:04

Federația Română de Fotbal este zguduită de o nouă serie de demisii.

La 3 zile după ce Viorel Duru, Directorul Sistemului Național de Licențere al FRF, și-a înaintat demisia, surse autorizate de la Casa Fotbalului informează faptul că toți membrii departamentului de licențiere au făcut același lucru!

Din primele informații, se pare că este vorba despre un gest de solidaritate după demisia lui Duru, unul dintre cei mai importanți oameni din structura Federației.

VIOREL DURU TRECE LA LPF

Tot de ultimă oră este și informația că Viorel Duru a acceptat propunerea de a merge să lucreze la LPF, forul condus de Gino Iorgulescu. 

Pe măsură ce am simțit că nu mai sunt agreat, m-am gândit la retragere. Am făcut-o cu părere de rău, dar n-am acceptat să mai fiu umilit de șefi - Viorel Duru, motivându-și decizia de a demisiona

Mai multe știri din Liga 1:

Denis Alibec a oferit ultimele noutăți de la negocieri: „Se putea mai mult, dar ce să faci?” » De ce depinde transferul

FCSB = Fotbal Club Sărăcie Becali » Situație fără precedent în care au ajuns roș-albaștrii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  17 August 2020, 10:35

Vrem VAR !!!!! Vrem si incalzire in gazon ca si conditie de licentiere !!! Vrem buget asigurat pentru cluburi inainte de inceperea sezonului cu garantii bancare ca si conditie de Licentiere !!!! Vrem plati la zi ca si conditie de Licentiere !!!....in rest apa de ploaie ...apa trece pietrele(regulamentele) raman.....

steaua.libera
steaua.libera  •  17 August 2020, 09:51

Nu va bucurati, asistam la celebra "rotire a cadrelor". Ala merge la LPF, unul de la LPF merge la FRF si aia e. Cam ce face PNL cu primarii PSD.

pendulu
pendulu  •  17 August 2020, 08:17

esti prost intentionat inprimul rand dinamo a respectat normele ca si cfr si craiova si iasi si botosani si astr a si mai nou FCSB .si 2 daca dsp a bagat in carantina si pe cei 9 jucatori sanatosi ce vina are dinamo?dinamo a cerut sa joace cele 7 meciuri sau jucat 2 au vazut ca au luat 4 puncte si dupa aveau meciuri f usoare unde dinano defila Iasu echipa politica numai avea nici o sansa si retrograda ,sepsi sau voluntari la baraj dinamo scapa si lua si mai multi bani . ce ceiteriu e ala sa judeci dupa un anumit nr de meciuri este cum ai declara campioana numai dupa 5 meciuri playoff si nu dupa 10 .au vazut ca iasu era retrogradata daca se adunau punctele jucatevtit canpionatul cum e si normal nu fractii care dezavantaja clar o echipa .cfr pt ca a votat cu ura era sa o s u ga sa piarda titlu dupa sa sucit au declarat ca e o eroare,greseala votul dat si sa se consemneze ca nu sunt deacord. voi dece nu stati 14 zile in carantina si sa aveti 3 puncte scazute de fiecare caz de jucator infectat asa cum declarase justin .dar cum echipa fcsburleanu sa fie ea izolata tiatal ?sunteti *** acestui campionat .deaceea au sunat *** cum sa voteze? asta e liga abuzurilor si cooperativei becalo &***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează