FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dă clubul în judecată! Un jucător acuză Dinamo că i-ar fi falsificat semnătură pe rezilierea contractului!

Articol de - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 22:20

Teddy Mezague amenință Dinamo cu tribunalul, nerecunoscându-și semnătura de pe contractul de reziliere.

Dinamo l-a dat afară pe Teddy Mezague, 28 de ani, dar nu scapă așa ușor de francez. Acesta a acceptat rezilierea contractului, însă, conform surselor GSP, nu își mai recunoaște semnătura și amenință clubul cu tribunalul, dacă nu va primi 100.000 de euro!

Fundașul central a stat doar 3 luni în Ștefan cel Mare, iar evoluțiile acestuia nu au convins. Speriați de salariul lunar de 10.000 de euro pe care fostul căpitan al lui Mouscron îl încasa, oficialii roș-albilor i-au propus lui Mezague rezilierea de comun acord a acordului.

Pentru a accepta, "câinii" i-au virat pe loc două salarii restante, adică 20.000 de euro, lucru agreat de francez, care a iscălit imediat actul de "divorț".

Decizia francezului de a nu-și mai recunoaște semnătura este cu atât mai ciudată cu cât, la scurt timp după ce a plecat de la Dinamo, acesta povestea într-un interviu pentru fanatik.ro:

"Am fost judecat după meciul cu Călărași, când am comis o greșeală. Nu am avut însă soluție. Până la urmă, am ajuns la un acord și am reziliat înțelegerea. Nu am discutat deloc cu domnul Rednic despre situația mea! Am vorbit doar cu președintele David și am încheiat totul. E foarte posibil ca marea problemă să fi fost salariul meu, considerat destul de ridicat, din ce am auzit. Nu port ranchiună celor de la Dinamo, chiar dacă lucrurile care mi s-au întâmplat au fost greșite".

Influențat de impresari?

Contactat de Gazetă, președintele lui Dinamo, Alexandru David, confirmă disputa cu Mezague și anunță că roș-albii sunt de acord să meargă în instanță pentru a se soluționa problema:

"Oricine se simte nedreptățit poate să apeleze la instanțele de judecată. Noi ne bazăm pe acte și le vom prezenta celor care trebuie să le analizeze atunci când va fi cazul".

Sursele ziarului susțin că rezilierea contractului lui Mezague ar fi fost făcută în prezența agentei Anamaria Prodan, cea care l-a adus la Dinamo, iar acum fundașul este influențat de către un alt impresar al său, nemulțumit că n-a fost inclus în negocierile de reziliere.

Agentul speră să forțeze lucrurile în speranța că bucureștenii vor oferi mai mulți bani pentru a evita un eventual proces.

  • 4 meciuri a jucat Mezague pentru Dinamo în Liga 1
  • 3,75 este media notelor GSP ale lui Mezague, cea mai mică din lotul lui Dinamo

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
kwd2015
kwd2015  •  25 Noiembrie 2018, 11:08
Postat de ana_moura pe 25 Noiembrie 2018, 09:53

Nici un cuvant in presa gigista despre modul caraghios in care sunt fluierate faulturile la Dinamo!!? E vremea *** iosifeni creati si manevrati din redactiile aservite *** becaloide! Deaconu inca traieste din bricheta *** creata de un sistem *** patronat de ciobanul ghebos din Pipera!

Proasta esti

valii_sv
valii_sv  •  25 Noiembrie 2018, 10:06

Dinamo ar trebui sa il de-a in judecata , pentru incompetenta si inselaciune ! Sunt sigur si ma bucur ca femeia *** nu va mai aduce jucatori la Dinamo cat timp va fi Rednic la echipa !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ana_moura
ana_moura  •  25 Noiembrie 2018, 09:53
Postat de Dan Dumitrescu pe 25 Noiembrie 2018, 06:10

Ultimul om care ar fi avut ce cauta in curtea lui Dinamo este madame Prodan. O individa specializata in parasutarea epavelor in centrul de colectare din Stefan cel Mare, l-a adus si pe acest neica nimeni, posibil dupa ce l-a mai oferit si la altii care nu au "muscat". O tepara ca si Becali care incearca din rasputeri pe orice cale sa lichideze Dinamo.

Nici un cuvant in presa gigista despre modul caraghios in care sunt fluierate faulturile la Dinamo!!? E vremea *** iosifeni creati si manevrati din redactiile aservite *** becaloide! Deaconu inca traieste din bricheta *** creata de un sistem *** patronat de ciobanul ghebos din Pipera!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează