FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Dacă aveau 5 penalty-uri, tot nu le dădea Tudor!"

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a intervenit telefonic aseară la emisiunea "Vorbe grele", moderată de Victor Ciutacu, la Antena 2.

Întrebat de ce se leagă mereu de unguri, Becali a punctat scurt: "Nu puteţi să mă incitaţi acum, că sînt calm şi liniştit. Eu îi iubesc pe unguri că sînt şi ei oameni ca noi, şi mai ales ungurii din România îi iubesc foarte mult ca şi pe români, dar treaba e că în România ar trebui să ia campionatul românii. Şi uite că ei s-au învăţat, toate penalty-urile care s-au dat… a greşit arbitrul", a spus patronul Stelei.

Acesta a continuat: "Acum, a greşit puţin arbitrul Tudor, care-i român puternic şi adevărat, Tudor e un patriot adevărat, un mare naţionalist Tudor, ăsta-i român adevărat, pursânge… Păi nu le dădeau 11 metri nici dacă aveau 5 de 11 metri, tot nu le dădea Tudor. Că-i român adevărat. Staţi puţin că e acolo şi preşedintele Ligii şi vă daţi seama, în prezenţa preşedintelui Ligii să fac o afirmaţie publică e foarte periculos", a zis Becali.

Becali a spus că ar fi dispus să ofere bani pentru ca Steaua să cîştige campionatul: "Am spus că sînt dispus pentru ca din cauză de demnitate şi onoare şi pentru că nu pentru bani vreau eu să cîştig campionatul, să joc în Liga Campionilor. Sînt dispus mîine să dau 30 de milioane să cîştig campionatul! Dar n-am cui să dau, n-am cum. Am vrut să scot în evidenţă că pentru mine nu sînt importanţi banii din Liga Campionilor şi campionatul, să joc în Liga Campionilor", a spus Becali.

Întrebat de evoluţia lui Moreno în meciul cu CFR Cluj, finanţatorul din Ghencea a spus: "Eu nu sînt mulţumit, sînt foarte mulţumit. Moreno şi Mendoza cel puţin au încîntat jocul echipei. Celălalt Pepe Moreno a făcut un joc bun de vîrf de atac. A venit, a dublat, a pasat, a tras cîte doi după el. Asta-i sarcina unui atacant de careu. Şi sînt foarte mulţumit de ei", a încheiat Becali. 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (85)
 •  04 Martie 2008, 21:24

gigi,ai folosit iar tactica aia a ta de doi bani:pe cine ai injurat mai tare ,acolo ai ''lucrat''-la tusieri.Fraierul de tudor s-a antrenat saracul si s-a izolat de lume inainte de meci ca sa nu dea apa la moara dar ce folos ca baietii de la tusa care trebuiau sa fie ochii lui de la spate erau programati pentru altceva.Ai avut ceva minte,stiai ca tudor nu putea fi corupt acum .De data asta ti-a mers dar nu-ti dai seama ca ai deschis cutia Pandorei si de acum toti vor proceda asa.Sa vezi acum butoane frate!!!In rest,Steaua a mai crescut putin dar un meci are 90min.baieti!V-ati sufocat cu entuziasmul vostru ,ca CFR-ul nu s-a ridicat decat foarte rar la nivelul la care se credeau ei si de ce nu si noi.Se pare ca la noi nu apar echipe care sunt mai bune ci ramane in frunte cine e mai pytin prost!Misto,nu?

 •  04 Martie 2008, 21:18

mai vad pe unii k zic steoaia,fecali...parca am fi la gradinita.astia care zic asa st niste copii mici si handicapati

 •  04 Martie 2008, 18:44

Eu a

Vezi toate comentariile (85)
Comentează